Franchisebeurs Onderneem 't! 2016 - 7 & 8 april

Exposeren op de franchisebeurs

De franchisebeurs Onderneem’t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. Al 14 jaar is Onderneem ‘t! de enige franchisebeurs van Nederland. De beurs is voor de kandidaat ondernemer dé plek om direct in gesprek te gaan met verschillende franchisegevers en om zich nader te informeren over alle facetten van het samenwerkend ondernemen.

Stand reserveren

Wij bieden u een totaalpakket waarin alles is inbegrepen: standbouw, inrichting, food & beverage, etc. Bent u een startende franchisegever? Dan hebben we een speciale aanbieding voor u.

lees meer

BBQ Enzo.nl

Reactie standhouders

Lees hier de reacties van de standhouders.
Wist u dat 88% van de standhouders 2016 naar aanleiding van de beurs een franchisenemer denkt te contracteren?

lees meer

logo sbs 6

Onderneem ’t! in de media

Onderneem ’t! kwam herhaaldelijk in de landelijke publiciteit met reportages op SBS6, Hart van Nederland en artikels in landelijke dagbladen.

lees meer

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van de beurs. Wilt u standhouder worden? Er zijn nog enkele aantrekkelijke plaatsen vrij. Wees er dus op tijd bij!

bekijk plattegrond

Ad Kalkman - Safety-atwork

Marketing, de juiste bezoekers

Het succes van onze beurs is grotendeels afhankelijk van de bezoekers, zowel de kwantiteit als de kwaliteit. Ruim 1.500 bezoekers waarvan 33% van de bezoekers al ondernemer is.

lees meer