Franchisebeurs Onderneem 't!

Vraag nu je kaart aan!
FRANCHISEBEURS 24/25 SEPTEMBER
Vind jouw ideale match op dé franchisebeurs van Nederland!

Ondernemer worden bij een franchise?

FRANCHISEBEURS ONDERNEEM ‘T!

Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 september bij Hart van Holland in Nijkerk. Let op, dit zijn gewijzigde data! De beurs is op donderdag van 10 tot 17 uur geopend, op vrijdag van 9 tot 16 uur. Onderneem ‘t! is al 17 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer.

De standhouders zijn franchiseformules uit alle branches. Van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook franchisenemers van Albert Heijn en Subway zijn aanwezig om hun ervaringen te delen met de bezoekers.

vraag uw kaart aan lees meer

“De informatie die ik op de stand krijg is goed, mijn vragen worden perfect beantwoord door de standhouders. Daar heb ik als bezoeker echt wat aan.”

Beursbezoeker Jeroen Sop

“Het persoonlijk contact maken met gepassioneerde kandidaat ondernemers is een vitaal onderdeel van franchising. Franchisebeurs Onderneem ‘t! is hier een prachtige gelegenheid voor!”

Stefan Boers, Wayback Burgers

“We hebben afgelopen jaar voor het derde jaar meegedaan en halen er ieder jaar minimaal 1 nieuw contract uit! Dus voor ons reden om deel te blijven nemen.”

Jos Vermeer, Personal Fitness Nederland

Hoofdsponsors