Franchisebeurs Onderneem 't!

FRANCHISEBEURS 24/25 SEPTEMBER
gaat niet door!

Franchisebeurs 2020 gaat niet door

Franchisebeurs Onderneem ‘t! die gepland stond voor donderdag 24 en vrijdag 25 september bij Hart van Holland in Nijkerk, gaat niet door.

In overleg met de standhouders is besloten dat de Franchisebeurs Onderneem ‘t! op 24 en 25 september niet doorgaat en wordt verplaatst naar het najaar van 2021.

Als organisatie willen we de veiligheid van onze bezoekers en standhouders waarborgen en tegelijkertijd een kwalitatief hoogwaardige beurs neerzetten. Gezien de huidige situatie kan dit niet gegarandeerd worden, waardoor er tot verplaatsing is besloten.

Als organisatie werken we aan een oplossing zodat u via de digitale weg in contact kunt komen met de standhouders, hier ontvangt u binnenkort meer informatie over.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag volgend jaar op de Franchisebeurs Onderneem ‘t!

 

 

“De informatie die ik op de stand krijg is goed, mijn vragen worden perfect beantwoord door de standhouders. Daar heb ik als bezoeker echt wat aan.”

Beursbezoeker Jeroen Sop

“Het persoonlijk contact maken met gepassioneerde kandidaat ondernemers is een vitaal onderdeel van franchising. Franchisebeurs Onderneem ‘t! is hier een prachtige gelegenheid voor!”

Stefan Boers, Wayback Burgers

“We hebben afgelopen jaar voor het derde jaar meegedaan en halen er ieder jaar minimaal 1 nieuw contract uit! Dus voor ons reden om deel te blijven nemen.”

Jos Vermeer, Personal Fitness Nederland

Hoofdsponsors