Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Belcentrale

Belcentrale is dé vertrouwde MKB-leverancier voor alle niet-bedrijfsspecifieke telecom- en IT-diensten, zoals telefonie via internet (VoIP) over onze eigen infrastructuur, pinnen, fax en alarm via IP, internet, hosting en clouddiensten. Sinds kort is Belcentrale gespecialiseerd in franchise oplossingen.

Belcentrale dé ICT partner voor franchise!

Als startende franchiser of groeiende franchiseformule heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarom nemen we graag uw zorgen weg op het gebied van telefonie en internet. Wat is er makkelijker dan één partij waar u al uw telefonie of internetvragen kunt neerleggen? Maak gebruik van de schaalbaarheid en snelheid van digitale telefonie van Belcentrale.

Interessant voor franchiseformules

Van advocatenkantoor tot slager en van kantoorboekhandel tot snoepwinkel, Belcentrale levert full service aan franchiseformules. We gaan graag de dialoog aan om te bekijken waar we met onze uitgebreide diensten een bijdrage kunnen leveren. Soms is dit op het gebied van beveiliging, soms een combinatie van telefonie en pin en zelfs hosting.

Waarom Belcentrale?

Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijk benadering en betere service op locatie, omdat het alle installaties en service in eigen beheer uitvoert. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware.  Doordat we veel diensten in eigen beheer hebben, producten en services groot inkopen, kunnen we onze prijzen laag houden.

Meer weten? Bekijk onze website www.belcentrale.nl

Belcentrale
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam

E-mail: info@belcentrale.nl
Tel: 088 333 4446