COVID-19 – Franchisebeurs Onderneem 't!

COVID-19 BEZOEKERSINFORMATIE

Goed nieuws! De franchisebeurs Onderneem ‘t! mag doorgaan. Op voorwaarde dat aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen worden voldaan. Om de beurs veilig te laten verlopen, hebben we op verschillende manieren maatregelen genomen. Lees ze hieronder en houd hier s.v.p. aan.

Plan vooraf uw bezoek

Plan voordat u naar de beurs komt uw bezoek.

Registreer online

Registreer vooraf. Registratie op de beurs is niet mogelijk. U kunt de bevestigingsmail met uw toegangscode meebrengen op uw mobiele telefoon. Probeer zo min mogelijk te printen. Uw toegangscode wordt bij de balie gescand. U hoeft na uw bezoek de badge niet in te leveren.

Blijf thuis bij klachten

Uiteraard willen wij u kunnen verwelkomen op de beurs. Heeft u echter klachten – ook bij milde klachten – die kunnen wijzen op corona? Blijf dan thuis. Uit respect voor uw eigen gezondheid, maar ook die van een ander.

Bereid u (online) voor

Via onze website kunt u uw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Bekijk welke seminar(s) u wilt bijwonen en met welke standhouders u in gesprek wilt. Bekijk de plattegrond hoe uw looproute eruit komt te zien.

Tijdens uw bezoek

Tijdens uw bezoek gelden de volgende maatregelen.

Houd afstand

Wij vragen u vriendelijk om op ieder moment een afstand van 1,5 meter te houden t.o.v. anderen.

Vermijd fysiek contact

Vermijd elk fysiek contact. Schud geen handen en geef elkaar geen kussen.

Aantal bezoekers

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen wij op ieder moment het aantal aanwezige mensen monitoren. Dit gebeurt met de richtlijnen van de (lokale) overheid en de locatie.

Desinfectie

Tijdens de beurs worden oppervlaktes en de toiletten extra vaak schoongemaakt met desinfectiemiddel.

Houd uw handen schoon

Op de beursvloer zal op verschillende plekken desinfecterende handgel aanwezig zijn. Ontsmet uw handen regelmatig.

Contactloos betalen

Wilt u koffie, een broodje of iets anders lekkers kopen op het horecaplein? Dat kan nog steeds. Echter zullen wij geen contant geld aannemen en kan er alleen nog contactloos betaald worden.

Looproutes

Op de plattegrond en op de beursvloer worden de looproutes met pijlen aangegeven. Wij willen u verzoeken u hieraan te houden.

Maximum capaciteit seminarruimte

In de seminarruimte zullen wij ook de 1,5 meter afstand bewaren, Dit betekent dat de capaciteit van de seminarruimte beperkt zal zijn. Kom dus op tijd, want vol is vol. Bekijk hier alle seminars.