Deelnemers – Franchisebeurs Onderneem 't!

deelnemers

30ML COFFEE ROASTERS

30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ml meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving.

ACT FORT ADVOCATEN

act Fort Advocaten is gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in franchiserecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, fusies & overnames, bestuursrecht, corporate & commercial litigation en insolventie & herstructurering. act Fort Advocaten adviseert zowel franchisegevers als -nemers. Kennis en ervaring in hierdoor in huis om een franchiserelatie vanuit beide gezichtspunten te bekijken en te adviseren. In 2019 is act Fort Advocaten door The Legal 500 voor het tweede jaar op rij gerankt als Leading Firm in de categorie “Industry focus: Retail”.

AMBERROSIA

Amberrosia is een professionele organisatie voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen! De franchiseformule begeleidt kinderen in de eerste belangrijke ontwikkelingsfase. Een periode waarin ze ontdekken, leren en een plek in de wereld vinden. Net zo flexibel als onze opvang, is onze zoektocht naar nieuwe ondernemers. Wel of geen ervaring, locatie, kennis van ondernemen, voldoende eigen middelen, maak allemaal niet uit. Alles begint met een goed gesprek.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness telt ca. 120 clubs in Nederland en 15 in België. Jaarlijks openen er zo’n 30 nieuwe clubs en 60% van de franchisenemers is multi-clubowner. De formule heeft de ambitie om voor eind 2022 door te groeien naar 200+ clubs in de Benelux. Anytime Fitness is wereldwijd de snelst groeiende fitnessfranchiseketen met vestigingen op 7 continenten! Sluit aan bij de leukste, sportieve formule met begeleiding van A tot Z!

BAILINE

Bailine is een van origine Noorse organisatie. De groei in Nederland is ingezet. Op dit moment zijn er 16 studio’s. De waardepropositie van Bailine onderscheidt zich in de gezondheidsmarkt door haar totaal concept. Het concept is gebaseerd op 5 bouwstenen, het gebruik van spierstimulatoren is hier voor de basis. Figuurvorming, voedingsadviezen, mentale motivatie, pijnvermindering voor een gezonde leefstijl voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien worden er gezichtsbehandelingen aangeboden. Alle behandelingen worden op persoonlijke wijze begeleidt. De franchiseformule biedt de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op het operationeel functioneren van de studio.  Bailine heeft een eigen academie voor jouw opleiding.

BARISTA CAFÉ

Barista Café is een ontmoetingsplek waar je geniet van een heerlijk kopje koffie met een versgebakken koekje. Verlangen naar iets anders bij je koffie? Maak een keuze uit ons huisgemaakte gebak. Geniet van een uitgebreide lunch of kom gezellig ontbijten. Op onze menukaart is voldoende voor iedereen. De formule staat voor kwaliteit in alles wat we doen. We serveren goede producten en geloven in comfortabel meubilair en service gerichte bediening. Bij Barista Cafe werken we met passie en liefde voor onze producten en het horecavak. Hiernaast heeft de franchiseformule als doel om de beste koffie van Nederland te schenken.

BIG BREAD KITCHEN

Big Bread Kitchen is dé succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom. De franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door goed te luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument. De eerste vestiging werd in 2003 in Tiel geopend door de heer Sheng Chen. Een tweede vestiging volgde snel. De franchiseformule telt inmiddels 26 vestigingen door het gehele land.

BUSINESSBUILDING

BusinessBuilding beoogt commerciële resultaten te verbeteren, waardoor een blijvende rendementsverbetering ontstaat. Een blijvende resultaatsverbetering door een combinatie van verandering in gedrag en proces en verbetering van commerciële vaardigheden. We stemmen onze integrale en pragmatische aanpak af op de situatie van je organisatie en je doelstellingen als ondernemer. Zo realiseren we de gewenste resultaten en maken wij je ambities waar.

CHOCOLATE COMPANY

Chocolate Company combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade welke wordt geproduceerd in de CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

In navolging van het grote succes van de Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels bijna 30 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades, vegetarische en vegan opties. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren.

DE BEREN RESTAURANTS

De Beren restaurants bidet al ruim 35 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 55 vestigingen in heel Nederland. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging.

DE NATIONALE FRANCHISE GIDS

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is hét platform in de franchisemarkt. Op ons netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten. Daarnaast organiseert De Nationale Franchise Gids jaarlijks verschillende (online) evenementen voor zowel franchisegevers als potentiële franchisenemers en is het trotse medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

DOPPIO ESPRESSO

Doppio Espresso is een plek voor ontspanning en een moment rust in de hectiek van alledag. Een plek waar we geloven in de kunst van het nietsdoen en de waarde die daarin schuilt. Vanuit het oogpunt van de gast uiteraard, want wij zetten alles op alles om hen een verwenmoment te laten ervaren. Vanaf het begin is het onze ambitie om de Doppio Espresso kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen. 

ELLIS GOURMET BURGER

Ellis Gourmet Burger is voor de liefhebbers van friet, hamburgers en salades. Ellis is van oorsprong een Belgisch bedrijf en kent meerdere succesvolle vestigingen over heel Nederland. De franchiseformule heeft 4 vestigingen in Nederland en 15 vestigingen in België. Ellis Gourmet Burger is opzoek naar enthousiaste franchisenemers om het succes van de formule uit te breiden. 

FILTA ENVIRONMENTAL

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service.

FIT20

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dat ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week en je transpireert niet of nauwelijks. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

FORTUNE COFFEE

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

FranchisePlus

FRANCHISE+

Franchise+ is een franchisemedia en marketingbedrijf die werkt en een bijdrage levert aan de groeidoelstellingen van verschillende franchiseformules. Franchise+ staat voor inspiratie, resultaat, vernieuwing en ambitie en heeft als doel om iedereen die iets met franchising heeft of wil bij elkaar te brengen. De belangrijkste kanalen waarmee de franchisemarkt bewerkt wordt zijn: online platform, nieuwsbrief, vakblad, kleinere en grotere evenementen. De media van Franchise+ fungeert als middel om aspirant-franchisenemer te introduceren en verbinden bij franchiseformules. 

HADO

HADO is ’s werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR). Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sport zoals jij het kent! Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van het voor iedereen bekende trefbal (dodgeball).

HAPPY BODIES

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”. De franchiseformule wil mensen gezonder en gelukkiger van het leven laten genieten. Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen de sporter bij het behalen van zijn / haar doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met de gezondheid en eventuele medische situatie. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

HUSSE

Husse is de Europese marktleider in levering van Zweeds Super premium kwaliteit voeding voor honden en katten. Wij leveren onze producten persoonlijk aan huis, de kwaliteit van onze voeding en de uitmuntende service maakt ons uniek. Diervoeding is niet recessie gevoelig en heeft geen hinder van seizoensinvloeden. De formule is sinds de lancering ruim 30 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid en ondertussen uitgerold in meer dan 50 landen met ruim 1.100 franchisenemers wereldwijd.

InXpress logo

INXPRESS NEDERLAND

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. In de UK zijn meer dan 90 franchisers actief waarvan er vele een topinkomen verdienen. Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes.

JOHNNY’S BURGER COMPANY

Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland.  Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en is 100% halal.

KENNETH SMIT

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Ze beschikken over experts die samen hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten alle teamleden meteen aan de slag. Of het nou gaat om soft skills of theoretische kennis, Kenneth Smit laat het je meteen ervaren en toepassen in de praktijk.

KOELEWIJN & PARTNERS

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

KIPPERIJ

Kipperij verenigt een vers speciaalzaak met de snelstgroeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. De formule combineert het beste van twee markten en heeft hier een unieke succesformule van gemaakt. Kipperij bereidt elke dag gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen in de winkel langs komen of ze kunnen online bestellen op onze website. De maaltijden worden dan warm thuisbezorgd.

KONACOM

KonaCom is een horeca kassaleverancier die gespecialiseerd is in iPad kassa’s en de digitalisering van de horeca. Hiermee zijn we net na de uitvinding van de iPad in 2010 begonnen en zijn inmiddels specialist op dit gebied. Mede ook doordat we zelf jarenlang in de horeca hebben gewerkt in diverse functies en we dus bekend zijn met de uitdagingen die u tegenkomt. KonaCom heeft al honderden installaties afgerond in alle disciplines van de horeca. Wij adviseren, installeren en monitoren uw business zodat u zich kan focussen op uw gasten. Wij zijn gecertificeerd Diamond partner van Lightspeed en landenpartner van GASTROFIX.

KWALITARIA

De meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland zoekt enthousiaste ondernemers! Als franchisenemer van Kwalitaria profiteer je van de beste marketing, inkoopvoordelen en ondernemerssupport. Hierdoor kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop.

LXA ADVOCATEN

LXA Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise, binnen welke praktijkgroep diverse advocaten zich, ieder met hun eigen specialiteit, voornamelijk bezighouden met franchise. LXA Advocaten heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

MAALTIJD COMPLEET

Maaltijdbezorging doet het geweldig op dit moment en laat zelfs een extra groei zien door alle corona maatregelen. Wij bieden een enorme keus aan verse maaltijden die wekelijks variëren in samenstelling en zijn qua componenten ook nog eens onderling te combineren. Hierdoor groeien de keuzemogelijkheden aanzienlijk en wordt het assortiment ook nooit eentonig.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij uitsluitend verse maaltijden bezorgen in tegenstelling tot andere aanbieders die “vers” diepvries of gepasteuriseerde maaltijden leveren.

MYPOS

myPOS is een eenvoudig ‘business-in-the-box’-concept dat micro-ondernemingen en MKB-bedrijven een kostenefficiënte oplossing biedt om kaart- en elektronische betalingen te kunnen accepteren. myPOS heeft tot zover meer dan 100.000 bedrijven bereikt en groeit nog steeds.

NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchisemogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

PAYINGIT

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten. Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap. Wij regelen uitzend services, uitbesteed werkgeverschap (payroll en uitzenden), ZZP factoring en salarisadministratie voor bedrijven. 

PEP LEGAL FRANCHISE LAWYER

Advocatenkantoor Pep Legal is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en contractenrecht. Onze advocaat is juridisch partner van bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules. Onze advocaat helpt franchisegevers, franchisenemers en bedrijven in samenwerkingsverbanden. Onze advocaat biedt proactieve juridische ondersteuning en geeft je duidelijk advies tijdens je franchise- en samenwerkingsuitdagingen. Zo denkt je persoonlijke specialist van Pep Legal doorlopend met je mee over je plannen en concrete uitvoering, communiceert met je wanneer nodig en gewenst, en stimuleert je om jouw franchise doelstellingen te behalen.

ROOSTER’S

Droom jij van een eigen onderneming? Een delicatessenwinkel met kakelverse kipproducten en mede-franchisenemers die net zo hard werken om hun droom waar te maken? Rooster’s kan dé stap zijn om het beste uit jezelf en het leven te halen. Eerlijke maaltijden bereiden, klanten blij maken en de vruchten plukken van een eigen onderneming: vrijheid, zelfstandigheid en constante groei.

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso franchise streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 35 vestigingen over het hele land weet iedereen de verse Mexicaanse gerechten van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel. Met een uitgebreid assortiment is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt.

THE ALTERNATIVE BOARD

The Alternative Board franchise (TAB) helpt bedrijfseigenaren al meer dan 30 jaar hun bedrijf en hun leven te veranderen door middel van adviesraden (advisory boards) voor bedrijfseigenaren in combinatie met private coaching en advies. En met succes.TAB is momenteel actief in 24 landen over de hele wereld en is op zoek naar de juiste zakelijke/ franchisepartner om het concept naar vooraf gedefinieerde regio’s in Nederland te brengen. We hebben beperkte gebieden beschikbaar.

TRENDHOPPER

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Voor ons Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer. Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

Tri-CCC

Tri-CCC gelooft dat de traditionele manier van schoonmaken niet meer afdoende is. Door vernieuwende oplossingen veranderen en verbeteren we de schoonmaak industrie. We dragen niet alleen maar bij aan de facilitaire kant van schoonmaken, maar met onze unieke 4D kijk, vooral ook aan het welzijn van mensen; zowel schoonmakers als de gebruikers van de leefruimte. Zo zijn de mensen blijer. En de planeet ook, door zuiniger en efficiënter met grondstoffen om te gaan.

Uw TopSlijter

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

VOMFASS

VomFASS is al bijna 30 jaar een begrip in Duitsland, en sinds 2016 ook in Nederland te bezoeken. VomFASS, letterlijk vertaald als ‘uit het vat’, is een full-service delicatessen winkel én een slijterij. Bij VomFASS wordt olie, azijn, likeur en sterkere drank direct uit het vat getapt. We halen de mooiste ingrediënten van kleine boerenbedrijven, waarbij we een sterke focus leggen op kwaliteit en duurzaamheid. Bij VomFASS mag je altijd alles proeven want echte kwaliteit, dat moet je ervaren!

Hoofdsponsors