Deelnemers – Franchisebeurs Onderneem 't!

deelnemers

30ML COFFEE ROASTERS

30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ml meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving.

ABEOS

Dus je denkt erover om je eigen uitzendbureau te starten, maar je wilt er niet helemaal alleen voor staan? Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness opent in april 2020 haar 100e club in Nederland! In totaal telt Anytime Fitness momenteel 108 clubs in de Benelux en openen er meerdere clubs per maand. Bij Anytime Fitness is 24/7 sporten écht mogelijk, 365 dagen per jaar. Anytime Fitness is de enige franchiseketen met vestigingen op alle 7 continenten. De clubs zijn kleinschalig, niet intimiderend en gezellig. Een plek waar gemak, persoonlijke begeleiding en plezier voorop staan.

BAILINE

Bailine is een Noorse organisatie, die vrouwen en tegenwoordig ook mannen helpt met effectief afslanken. Maar Bailine is meer dan een afslankstudio, Bailine is een totaalconcept voor vrouwen. De soft franchiseformule begeleidt cliënten op een persoonlijke wijze naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. De Bailine methode biedt ondersteuning bij afslanken, figuurvorming, mentale coaching en pijnvermindering.

BAKKERTJE BOL

Bakkertje Bol is een relatief jonge formule binnen de franchisewereld; de formule heeft echter alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland! Bijna heel de distributiekolom is in eigen beheer. Bakkertje Bol is daarom in mindere mate afhankelijk van externe leveranciers. Geen wekker midden in de nacht. Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar jij als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

BIG BREAD KITCHEN

Big Bread Kitchen is de succesformule voor cafetaria / lunchroom. Gezond en groeiend ondernemen is de persoonlijke ambitie en de doelstelling die de formule nastreeft voor haar franchisenemers. De Big Bread Groep steunt de franchisenemer, op het gebied van inkoop zijn er goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs voor food, verpakkingen, reclame, inrichtingsonderdelen, verspreidingen en online beheer van website en digitale menuschermen.

logo BilancioBudget

BILANCIOBUDGET

BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap. Dat doen we door een goede band en samenwerking met de klant op te bouwen. We reageren op een manier die recht doet aan de persoonlijke situatie en gaan hiermee op vertrouwelijke wijze om. Bij BilancioBudget is de klant verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling.

BUDGET HOME STORE

Budget Home Store is het betaalbare woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. Budget Home Store (BHS) is een onderdeel van VME Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren en aangezien VME u als franchisenemer op veel fronten ontzorgt, heeft u alle tijd voor uw klanten en medewerkers.

CHIPSAWAY

ChipsAway is een wereldwijde franchiseorganisatie die zich specialiseert in cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van auto’s. De ChipsAway techniek werd enkele jaren geleden in de Verenigde Staten ontwikkeld en is sindsdien ongekend succesvol gebleken in de autobranche. Wij herstellen enkel de daadwerkelijke schade waardoor de omringende fabriekslak in originele staat blijft. De ChipsAway specialist voert bij de klant de herstelwerkzaamheden uit en is volledig uitgerust met verf die volgens een gepatenteerde formule is samengesteld.

CHOCOLATE COMPANY

Chocolate Company combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade welke wordt geproduceerd in de CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

CIJFERMEESTER

CijferMeester is met inmiddels ca. 70 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software, en bieden waarborgen voor de continuïteit van uw dienstverlening.

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

In navolging van het grote succes van de Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels bijna 30 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades, vegetarische en vegan opties. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren.

DE BEREN RESTAURANTS

De Beren restaurants bidet al ruim 35 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 55 vestigingen in heel Nederland. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging.

DE PIZZABAKKERS – PIZZA & PROSECCO

De Pizzabakkers staan bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast zijn in de restaurants onder meer antipasti, huisgemaakte dolci, Italiaanse biertjes, prosecco of een prosecco cocktail te verkrijgen. De franchisenemers krijgen ondersteuning op het gebied van onder andere financiering, personeelszaken, marketing en inkoop van Italiaanse ingrediënten.

ECOCERT

Ecocert, is de onafhankelijk specialist in het opstellen van energielabels en maatwerkadviezen voor zakelijk vastgoed en woningbouw. Onze klanten bestaan uit; gebouweigenaren, beleggers, beheerders en overheden. De vraag komt voort uit wettelijke verplichtingen of de wil om bezit te verduurzamen in het kader van een beter milieu of kostenreductie. Onze EPA-adviseurs kijken altijd inhoudelijk en onafhankelijk met de klant naar de mogelijkheden en resultaat. Wij maken energie zichtbaar!

ENJO

ENJO richt zich op meer dan alleen het verkopen van een product. Het doel is om buitengewone service te verlenen en ENJOpure huishoudens te creëren. Dit wil ENJO realiseren door mensen chemicaliën-vrije schoonmaak (doekjes) overal in huis te laten gebruiken. ENJO wordt via directe verkoop in meer dan 20 landen verkocht. Duizenden onafhankelijke consultants wereldwijd tonen het ENJO-assortiment in presentaties aan huis.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

FIT20

fit20 is een innovatieve fitnessmethode. Bij fit20 traint men 20 minuten per week. Men transpireert niet of nauwelijks omdat men in een koele ruimte traint, omkleden is niet nodig. Bij de franchiseformule werkt de klant 20 minuten op de top van zijn / haar kunnen. Om dat veilig te doen, wordt er één-op-één met personal trainer getraind.

FIXTEL

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een sprekend voorbeeld. Een Smartphone is bij ons in goede en betrouwbare handen en de klant kan meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Wij bieden jou vanaf de eerste stap professionele ondersteuning en gaan ervoor zorgen dat jij klaar bent om je eigen winkel te openen.

FORT ADVOCATEN

Fort Advocaten is gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in franchiserecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, fusies & overnames, bestuursrecht, corporate & commercial litigation en insolventie & herstructurering. Fort Advocaten adviseert zowel franchisegevers als -nemers. Kennis en ervaring in hierdoor in huis om een franchiserelatie vanuit beide gezichtspunten te bekijken en te adviseren. In 2019 is Fort Advocaten door The Legal 500 voor het tweede jaar op rij gerankt als Leading Firm in de categorie “Industry focus: Retail”.

FORTUNE COFFEE

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

FreshPC Logo

FRESHPC NEDERLAND

Wij bieden franchiseposities voor personen die een succesvol servicebedrijf willen drijven vanuit huis of eigen bedrijf. De werkzaamheden omvatten: Consult – Computerherstel – Computerhulp op locatie – Computerhulp op afstand – Aanbrengen van optimale beveiliging – Serverbeheer en netwerkbeheer (optioneel) – Implementatie en beheer van ICT oplossingen (optioneel). Je bent welkom als professionele computerhulp om door te groeien naar Allround ICT dienstverlener. Jouw passie gaat uit naar computertechniek, informatica en draadloze communicatie en  je hebt bij voorkeur praktische ervaring in de ICT opgedaan.

FUNX

FunX is een Urban radiostation voor jongeren en jongvolwassenen in de grote steden. Het vervult een rol in het dagelijks leven van stadsjongeren met een uniek muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen. FunX Media is verantwoordelijk voor de verkoop van reclamecommercials op FunX. Daarnaast dient FunX Media als kweekvijver voor jonge ondernemers en organiseert het jaarlijks het businessevent, FunX Media Business Award. Om jongeren op weg te helpen binnen het ondernemerschap bieden wij motiverende pitches, speeches en masterclasses.

HAPPY BODIES

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”. De franchiseformule wil mensen gezonder en gelukkiger van het leven laten genieten. Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen de sporter bij het behalen van zijn / haar doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met de gezondheid en eventuele medische situatie. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

HERBERGIER

Ondernemerschap in de zorg? Dat is geen standaard manier van werken, maar bij de Herbergier kiezen we er heel bewust voor. Zo kunnen professionals hun passie inzetten om de zorg voor mensen met geheugenproblemen op hun eigen manier in te vullen.

HIFI KLUBBEN

Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en beeld – voor de mooiste beleving van muziek en films ben je bij ons aan het juiste adres. Opgericht in 1980 in Scandinavië en sinds 2011 actief in Nederland met inmiddels 13 winkels, zoeken wij naar nieuwe ondernemers die de formule verder met ons willen uitbouwen. Er zijn veel plaatsen waar een HiFi Klubben winkel goed zou passen. Loop dus bij ons langs op de beurs!

HUSSE

Husse is de Europese marktleider in levering van Zweeds Super premium kwaliteit voeding voor honden en katten. Wij leveren onze producten persoonlijk aan huis, de kwaliteit van onze voeding en de uitmuntende service maakt ons uniek. Diervoeding is niet recessie gevoelig en heeft geen hinder van seizoensinvloeden. De formule is sinds de lancering ruim 30 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid en ondertussen uitgerold in meer dan 50 landen met ruim 1.100 franchisenemers wereldwijd.

InXpress logo

INXPRESS NEDERLAND

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. In de UK zijn meer dan 90 franchisers actief waarvan er vele een topinkomen verdienen. Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes.

JOHNNY’S BURGER CO.

Johnny’s Burger Co. is opgericht in 2011, het eerste Burger Delivery concept in Nederland. Wij bezorgen kakelverse hamburgers zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. 100% traceerbaar rundvlees, 100% Halal op bestelling gemaakt. Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen zijn we op zoek naar nieuwe franchisenemers door heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor worden franchisenemers in veel facetten ondersteund. Zo ontzorgen we onze ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing.

KOELEWIJN & PARTNERS

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

KWALITARIA

De meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland zoekt enthousiaste ondernemers! Als franchisenemer van Kwalitaria profiteer je van de beste marketing, inkoopvoordelen en ondernemerssupport. Hierdoor kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop.

LUDWIG & VAN DAM

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden duurzaam begeleid, onder andere bij het opstellen en het herzien van franchise-overeenkomsten en aanverwante contracten. Daarnaast zijn onze specialisten actief bij reorganisaties van franchise-organisaties.

LXA THE LAW FIRM

LXA The Law Firm is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven (High Tech Campus). LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise, binnen welke praktijkgroep diverse advocaten zich, ieder met hun eigen specialiteit, voornamelijk bezig houden met franchise. LXA The Law Firm heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

MITRA DRANKENSPECIAALZAKEN

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

MONSIEUR SAUCISSON

Monsieur Saucisson is een nieuwe franchiseformule helemaal gericht op de verkoop van droge Franse worst. Je kunt het zo gek niet bedenken: van Blauwe kaas tot vijgen en van ezel tot en met kangoeroe. In onze winkels en webshop vind je ze allemaal. Door het succes van de winkels, zijn wij nu op zoek naar franchisenemers om het concept verder met ons uit te bouwen.

NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchisemogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

NR1 WEBSHOPS

Wil jij een succesvolle webshop starten of jouw huidige webshop naar een hoger niveau tillen? NR1 helpt jou met online ondernemen! Als partner van NR1 kun jij je focussen op waar jij goed in bent: ondernemen. Het platform van NR1motor.nl dient als voorbeeld voor alle andere NR1-webshops. De franchisepartners maken gebruiken van dezelfde technologie maar dan voor het product van hun keuze. Wij bouwen jouw NR1-Webshop en helpen je met alle essentiële zaken zoals productpresentatie, inkoop, marketing en fulfilment. 

OPTIE1

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecom experts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. De klantenkring bij Optie1 bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Zij vinden bij ons alles op het gebied van telecom, internet, televisie en energie. Persoonlijk advies en perfecte service staan daarbij centraal. De winkels van Optie1 zijn vooral gevestigd in kleinere steden en deelgemeentes van de grote steden.

PEPP.FIT

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Na een vliegende start in Breda is het Pepp.fit concept inmiddels ook succesvol in Rotterdam, Etten-Leur en Roosendaal. Pepp.fit biedt je een kosteneffectief sportconcept met een overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een actieve en sportieve manier wil ondernemen. Trainerservaring is niet direct een vereiste.

PEP LEGAL FRANCHISE LAWYER

Advocatenkantoor Pep Legal is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en contractenrecht. Onze advocaat is juridisch partner van bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules. Onze advocaat helpt franchisegevers, franchisenemers en bedrijven in samenwerkingsverbanden. Onze advocaat biedt proactieve juridische ondersteuning en geeft je duidelijk advies tijdens je franchise- en samenwerkingsuitdagingen. Zo denkt je persoonlijke specialist van Pep Legal doorlopend met je mee over je plannen en concrete uitvoering, communiceert met je wanneer nodig en gewenst, en stimuleert je om jouw franchise doelstellingen te behalen.

REGUS

Regus is op zoek naar gedreven, toegewijde franchisepartners om te profiteren van de vraag naar flexibele, moderne werkplekken. International Workplace Group (IWG) is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met diverse ondernemers, particulieren en multinationals, als klanten.

SAAR AAN HUIS

Saar aan Huis is een klantgerichte bemiddelingsorganisatie binnen de particuliere mantelzorg. Saar aan Huis brengt de vraag van ouderen naar ondersteuning en begeleiding aan huis samen met het aanbod van dienstverleners (“Onze Saars”). De franchise-organisatie is in 2015 ontstaan en groeit hard gezien de toenemende vergrijzing en ontwikkelingen in de zorg

SPECSAVERS

Specsavers biedt samen met 30.000 partners en collega’s wereldwijd aan 31 miljoen klanten oog- en hoorzorg. De Specsavers-organisatie wordt gerund als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van de 144 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail. De partners profiteren van ondersteuning bij onder meer marketing, financiën, inkoop en IT.

STOMERIJCOLLECTIEF

Stomerijcollectief brengt vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van stomerijdiensten. De franchisenemer haalt het wasgoed bij de klanten op (particulier en bedrijf) en laat deze door een gecontracteerde stomerij reinigen. Vervolgens kan de schone kleding weer terug naar de klant. De organisatie is ontstaan door de ontwikkeling van het unieke algoritme om de collectiviteitskorting te kunnen bereken. Het concept voldoet uitstekend aan de toenemende bezorg markt.

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso franchise streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 35 vestigingen over het hele land weet iedereen de verse Mexicaanse gerechten van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel. Met een uitgebreid assortiment is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt.

THOMASHUIS

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. In een Thomashuis wonen maximaal 9 bewoners op een zo gewoon mogelijke manier samen met een tweetal zorgondernemers. Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen.

TRENDHOPPER

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Voor ons Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer. Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

TUBZ

TubzEurope is leider in food vending concepten. Tubz is actief in vending sinds het jaar 2000 en levert haar producten wereldwijd. Tubz produceert zowel haar vending machines als producten (vullingen) zelf. Dit geeft de formule controle op de gehele supply chain, hetgeen de klanten en franchisenemers verzekerd van hoge kwaliteit producten en een goede en stabiele continuïteit van levering.

UWASSISTENT

UWassistent ondersteunt senioren bij het comfortabel en veilig wonen in eigen vertrouwde omgeving met behoud van eigen regie, door hulp aan huis te regelen. UWassistent is er online én persoonlijk voor klanten, door de kracht van een online platform voor diensten te combineren met lokale UWassistent vestigingen. Begin je eigen UWassistent vestiging en word het persoonlijk gezicht en aanspreekpunt van UWassistent in jouw regio!

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

VIAVIELA

Gelukkige kinderen grootbrengen: dat is waar we als Gastouderbureau ViaViela sinds onze oprichting in 2005 voor gaan. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De manier waarop we onze gastouderopvang vormgeven is deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

WANDMAN

U bent ondernemer en op zoek naar een top concept binnen de eventsector? WANDMAN is de Belgische producent van een modulair en aluminium wandsysteem dat in hoofdzaak gebruikt wordt voor standenbouw, events en tijdelijke interieurs. De combinatie van een innovatief wandsysteem, een loepzuivere strategie en gezond ondernemerschap zorgt voor een killercombo. WANDMAN is actief binnen de Belgische eventwereld. Nu willen ze dit concept via ondernemers ook in hun buurlanden introduceren.

WORLD OPTIONS

World Options is specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden. Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en ontwikkeling en met een bewezen succesfactor.

ZORGT IN ZORG

Zorgt in Zorg hecht veel waarde aan een goede samenwerking met gemeenten en overheid, met zorgkantoren en met verzekeraars en de Belastingdienst. Door met al deze partijen in direct overleg te treden, willen wij het best mogelijke resultaat bereiken voor ‘onze’ zelfstandige verpleegkundigen. Zo doen wij waar wij goed in zijn en zo kunt u doen waar u goed in bent. Een win-winsituatie.

Hoofdsponsors