Franchisebeurs Onderneem 't! 2017 - 6 & 7 april

Deelnemers 2019

Hier treft u een overzicht aan van alle deelnemers voor de Franchise Beurs Onderneem ‘t! 2019.

123Boekhouden

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is dat je daarnaast de beschikking hebt over een persoonlijk adviseur die al je belastingaangiften verzorgd en die je pro actief adviseert. 123Boekhouden is in 2017 in het leven geroepen om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen.

2Divorce

Bij een scheiding heeft iedereen behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht, zodat men weet waar ze staan. Met goede afspraken die werken in de toekomst. Bij 2Divorce kan men rekenen op de ruime ervaring en betrokkenheid. De formule staat voor ‘Scheiden met begrip’. 2Divorce is onderdeel van Zorgeloosch, een landelijke organisatie op het gebied van scheiden en hypotheek.

Abeos

Onder de naam AB Oost zijn wij al 55 jaar dé partner in flexwerk. Met 14 eigen vestigingen en behorende bij de top 25 grootste uitzendorganisaties van Nederland hebben we bewezen succesvol te zijn met onze dienstverlening. Nu is het moment gekomen dat we ook de rest van Nederland kennis laten maken met onze dienstverlening en dat doen wij sinds vorig jaar onder de naam Abeos.

Anytime Fitness

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 3750 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in.

Autohopper

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Met meer dan 100 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Autohopper is op zoek naar ondernemers die hun service uit willen breiden met professionele autoverhuur. Er wordt onderling veel samengewerkt door alle Autohopper-franchisenemers. Op die manier voorziet de formule zo veel mogelijk klanten van luxe en nieuwe huurauto’s en busjes.

Bailine

Bailine is een Noorse organisatie, die vrouwen en tegenwoordig ook mannen helpt met effectief afslanken. Maar Bailine is meer dan een afslankstudio, Bailine is een totaalconcept voor vrouwen. De soft franchiseformule begeleidt cliënten op een persoonlijke wijze naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. De Bailine methode biedt ondersteuning bij afslanken, figuurvorming, mentale coaching en pijnvermindering.

Bakkertje Bol

Bakkertje Bol is een relatief jonge formule binnen de franchisewereld; de familie achter Bakkertje Bol heeft alle ingrediënten in huis om als Brabants gezelligste bakker uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland! Bakkertje Bol heeft bijna heel de distributiekolom in eigen beheer. Dit is natuurlijk een enorme kracht van deze formule, omdat Bakkertje Bol in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers.

Belcentrale.nl

Als startende franchiser of groeiende franchiseformule heeft u genoeg aan uw hoofd. Wat is er dan makkelijker dan één partij waar u al uw telefonievragen kunt neerleggen. Maak gebruik van de schaalbaarheid en snelheid van digitale telefonie van Belcentrale. VoIP-telefonie is onze core business. Daarnaast bieden we nog veel meer cloud-gebaseerde diensten en services die voor franchiseformules interessant zijn: internet, pin en betalingsverkeer, alarmoplossingen, hosting, cms services, virusprotectie enzovoort.

BilancioBudget

BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap. Dat doen we door een goede band en samenwerking met de klant op te bouwen. We reageren op een manier die recht doet aan de persoonlijke situatie en gaan hiermee op vertrouwelijke wijze om. Bij BilancioBudget is de klant verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling.

Capital Circle

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat bemiddelt tussen investeerders en ondernemers in het MKB, en heeft reeds veel ervaring met de franchisesector. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico. Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologie- en financiële sector.

CijferMeester

CijferMeester is met inmiddels ruim 60 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software, en bieden waarborgen voor de continuïteit van uw dienstverlening.

Coffee Fellows

Oprichtster en koffieliefhebster Kathrin Tewes maakte in Londen in de jaren negentig kennis met het fenomeen koffiewinkels. Overtuigd van het concept maakte Kathrin in 1999 in München het besluit om een beetje meer te bieden dan uitzonderlijke koffie, namelijk vers bereide bagels als hartige hapjes. Vandaag de dag is Coffee Fellows uitgegroeid tot een succesvolle formule met een uitgebreid assortiment aan koffie en bagels, zoete hapjes en dranken.

Copper Branch

Copper Branch biedt aan de consument een ervaring die bij geen enkel ander restaurant in de fastfood te vinden is. Copper Branch wordt warm onthaald, aangezien de consument meer dan ooit op een gezonde manier wil eten. Onze restaurants worden succesvol gerund dankzij methoden en systemen die erop zijn gericht om dezelfde kwaliteit van voeding, klantenservice en merkbeleving te garanderen in alle Copper Branch vestigingen.

Daisy's Ice, Coffee & More

In de vestigingen van Daisy’s Ice, Coffee & More zijn onder andere vele soorten ambachtelijk en vers bereid schepijs, sensationele koffie- en theespecialiteiten, brownies en smoothies te verkrijgen. Daisy’s Ice, Coffee & More biedt de franchisenemer de gelegenheid om zelf Daisy’s ijs te bereiden. Je kunt je ijs dus elke dag vers bereiden, precies wat je nodig hebt.

DeliveryBike.com

Sinds 2008 leveren wij de bezorgfietsen aan de postbodes van Nederland. En in 2013 introduceerden wij samen met Domino’s Pizza, de allereerste elektrische bezorgfiets in Nederland. Door onze ruime ervaring weten wij precies waaraan een goede bezorgfiets moet voldoen: kwaliteit, comfort en tegen een oer-Hollandse prijs. Dit hebben wij samengebracht in DeliveryBike.com: dé beste elektrische bezorgfiets voor uw bezorg service! DeliveryBike.com maakt onderdeel uit van Postbike.nl.

DiGusti

In 2010 maakt Nederland voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Met zorg geselecteerd en geïmporteerd, zodat we ook hier van al het goede van Italië kunnen genieten. DiGusti is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van de importeur. Hij wilde zijn passie voor de eerlijke Italiaanse keuken, kunnen delen met levensgenieters van over de grenzen. Ook verknocht aan pasta’s, olijven en andere delicatessen? Bezoek onze stand!

De Beren bezorgrestaurants

In navolging van het grote succes van De Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels 18 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades en malse biefstukken. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Door gebruik te maken van helmen met berenoren worden onze bezorgers overal herkent.

De Beren restaurants

De Beren restaurants biedt al ruim 30 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 30 vestigingen in Zuid- Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. De groei is zeker te wijten aan de kwaliteit en versheid van de producten waar wij iedere dag mee werken.

De Herbergier

In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen. We bieden hen een veilige en beschermde omgeving waarin we hen ondersteunen en helpen waar nodig. We doen zoveel mogelijk gewoon. En dat is, vreemd genoeg, heel bijzonder.

Stomerijcollectief

Stomerijcollectief brengt vraag & aanbod op het gebied van stomerijdiensten bij elkaar. Door een innovatief platform en bijbehorende App hebben we een fantastisch concept voor de particuliere markt. Er wordt op postcodeniveau een collectiviteitskortingen berekend welke alle onderliggende orders toegekend krijgen. Voor de zakelijke markt zijn er ook diverse oplossingen, welke vaste inkomsten genereren. Wij onderscheiden ons vanwege het feit dat we zelf het textiel niet reinigen. Dit laten we graag over aan de door ons gecontracteerde partners die daar in gespecialiseerd zijn.

De Pizzabakkers - pizza&prosecco

De Pizzabakkers staan bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast zijn in de restaurants onder meer antipasti, huisgemaakte dolci, Italiaanse biertjes, prosecco of een prosecco cocktail te verkrijgen. De franchisenemers krijgen ondersteuning op het gebied van onder andere financiering, personeelszaken, marketing en inkoop van Italiaanse ingrediënten.

eismann

Zin in een nieuwe en spannende toekomst? Word franchisenemer bij eismann! eismann levert een uitgebreid assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. In de startfase ligt de nadruk op het werven van nieuwe klanten. Naarmate de klantenkring groeit, neemt het aantal pionier dagen af en komt het route rijden sterker naar voren. Voor en na de start krijgt u begeleiding en ondersteuning op diverse terreinen.

Equivalenza

Equivalenza is gespecialiseerd in parfumerie, cosmetica en huisparfums met een hoogwaardig eigen merk en betaalbare prijzen. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld door een team van deskundige parfumeurs, met geuren van hoge kwaliteit en plantaardige alcohol, waarbij altijd gestreefd wordt naar uitmuntendheid in alle processen. Wij bieden parfums, cosmetica en aromatische producten van hoge kwaliteit aan consumenten en genereren daarbij emoties en unieke ervaringen.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

Filta Environmental

FiltaFry Plus is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Sinds 1996 is FiltaFry Plus wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service.

Finovion

Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig administratiekantorennetwerk met diverse aanvullende specialismen. Finovion zoekt de meerwaarde voor de klant in het breder durven meedenken met MKB organisaties, dat verder gaat dan jaarrekening uitleggen. Finovion heeft als doel om MKB organisaties financieel te ontzorgen en mee te denken over de complete bedrijfsvoering. De franchiseformule gaat dus verder dan het doorsnee kantoor. Finovion is een ondernemende en eigentijdse formule voor administratiekantoren en is sinds 2003 actief.

Swirl’s Ice Cream

Swirl’s wordt verkocht op ruim 50 locaties in Nederland en is al 20 jaar een vaste waarde in het ijsassortiment van Unilever. Doelstelling is om komende jaren te groeien naar zo’n 175 verkooppunten. Swirl’s Ice Cream stores maken het mogelijk voor consumenten hun eigen softijs samen te stellen. Hierbij worden verschillende gezonde toppings aangeboden, zoals vers fruit, maar ook diverse andere toppings gemaakt van bijvoorbeeld caramel of chocolade.

fit20

fit20 is een innovatieve fitnessmethode. Bij fit20 traint men 20 minuten per week. Men transpireert niet of nauwelijks omdat men in een koele ruimte traint, omkleden is niet nodig. Bij de franchiseformule werkt de klant 20 minuten op de top van zijn / haar kunnen. Om dat veilig te doen, wordt er één-op-één met personal trainer getraind.

Fortune Coffee

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

ZEKER

ZEKER is een Detacherings- en Werving & Selectie bureau gespecialiseerd in het detacheren van professionals binnen non-profitorganisaties, waaronder gemeenten en provincies. Met hun kennis van de markt en een groot netwerk van ervaren professionals, adviseren zij de opdrachtgevers graag bij elk HR-vraagstuk. Door de persoonlijke aanpak kennen zij de wens van de opdrachtgevers en de competenties van hun professionals. Door deze samen te brengen verzorgt ZEKER de perfecte match! Er is altijd een match dat is ZEKER®.

FunX Media

FunX is een Urban radiostation voor jongeren en jongvolwassenen in de grote steden. Het vervult een rol in het dagelijks leven van stadsjongeren met een uniek muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen. FunX Media is verantwoordelijk voor de verkoop van reclamecommercials op FunX. Daarnaast dient FunX Media als kweekvijver voor jonge ondernemers en organiseert het jaarlijks het businessevent, FunX Media Business Award. Om jongeren op weg te helpen binnen het ondernemerschap bieden wij motiverende pitches, speeches en masterclasses.

iBinder

iBinder is een cloud-based documentbeheersysteem voor de bouw- en vastgoedsector dat momenteel ruim 200.000 gebruikers heeft in Scandinavië en Nederland. De gebruikersinterface van iBinder ziet eruit als een traditionele projectmap. Met haar achtergrond in de bouw-, vastgoed- en IT-industrie, heeft iBinder zichzelf als taak gesteld om ’s werelds meest gebruiksvriendelijke systeem te creëren dat tevens laagdrempelig moest zijn om aan te schaffen.

Inestasy

Inestasy is een Italiaanse franchiseformule die zich onderscheidt van de traditionele parfumerie. Met een revolutionair concept, navullen, proberen we het kopen van eau de parfum toegankelijk te maken voor iedereen. Met een ruim assortiment, high end kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

InXpress Nederland

InXpress Nederland wil – net als in Engeland en de Verenigde Staten – de grootste reseller worden van internationale express en logistieke diensten. Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in het gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. InXpress heeft een wereldwijde partnership met vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker en Mainfreight.

Jamin

Lekker, Kwaliteit, Trendy en Verwennen daar staat Jamin voor. Jamin franchise is al 135 jaar de zoetwaren specialist van Nederland. Beleving en een bijzonder assortiment dat nergens anders te vinden is, daar draait het om in de Jamin winkels. De consument, en met name de jongeren, weten Jamin weer te vinden. Internationale producten uit Amerika, Japan of andere landen en spectaculaire nieuwe concepten dragen hier aan bij.

Kaldi koffie & thee

Kaldi biedt met haar eigen merken een grote variatie aan hoogwaardige kwalitatieve koffie en thee vanuit verschillende continenten. Tevens worden er bijbehorende espressomachines en accessoires aangeboden. Kaldi is uniek, Kaldi koffie en thee is de combinatie van retail en horeca (proeflokaal). Onze fans kunnen de producten van Kaldi zoals koffiebonen en thee voor thuisgebruik, proeven in al onze vestigingen. Deze horeca functie krijgt een steeds een prominentere rol binnen het unieke Kaldi concept.

Kippie

Kippie is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, toen nog onder de naam Krijgsman Poeliers, is uitgegroeid tot een franchiseformule. In de winkels worden de producten bereid en klaargemaakt voor de verkoop. In de Kippie-vestigingen zijn onder andere kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en Kippiepannen verkrijgbaar.

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

Leonidas

Wereldwijd worden de Leonidas bonbons verkocht in 1.400 speciaalzaken en shop-in-shop zaken. Met het vernieuwde winkelconcept ‘Concept Chocolatier’ creëren we een authentieke winkelbeleving; warm en ambachtelijk. En onze heerlijke chocoladecreaties worden nóg stijlvoller en overzichtelijker gepresenteerd. Hierdoor is er nog volop ruimte voor Leonidas speciaalzaken en shop-in-shops.

Limburgia

Limburgia is een producent van ambachtelijke vlaaien, taarten en schepijs. In de afgelopen 25 jaar is de winkelformule uitgegroeid tot 65 speciaalzaken in Nederland, van Vlissingen tot Delfzijl. Deze speciaalzaken worden gedreven door enthousiaste vakmensen met een hart voor ambachtelijke producten en service. In de Limburgia speciaalzaak kan de consument genieten van een ambachtelijke taartpunt met een heerlijke cappuccino en een uitstekende service.

LMI Nederland

Leadership Management International (LMI) begeleidt medewerkers in bedrijven om effectiever te worden en de leiderschapskwaliteiten in zichzelf te ontdekken en te benutten. Gewaardeerde punten van LMI franchise zijn de meetbare resultaten en de ‘training on the job’. Training en begeleiding vindt plaats op locatie tijdens het werk van de cliënt. En dat slaat aan. In de huidige wereld zijn er veel managers en te weinig leiders te vinden. Kan men leiderschap leren? Het antwoord is: Ja!

Ludwig & Van Dam

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en sinds 1996 marktleider in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden onder andere bij het opstellen en herzien van franchiseovereenkomsten en aanverwante contracten begeleid.

LXA The Law Firm

LXA The Law Firm is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven (High Tech Campus). LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise. LXA The Law Firm heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

Mail Boxes Etc.

Mail Boxes Etc. is een snelgroeiende formule in nationale en internationale post- en pakketlevering. Mail Boxes Etc. ondernemers exploiteren een lokale vestiging en bieden daar logistieke, communicatieve en zakelijke ondersteuningsdiensten aan particulieren, klein en middelgroot MKB. Vanuit een lokale vestiging biedt Mail Boxes Etc. klanten een unieke, one-stop-oplossing. Aanvullend worden er ook kantoorbenodigdheden aangeboden. Mail Boxes Etc. is voornemens om in de Benelux binnen vijf jaar circa 80 tot 120 vestigingen te openen.

Mitra drankenspeciaalzaken

Indien u een passie heeft om over drank te vertellen, houdt van korte lijnen en een ‘samen de schouders eronder-mentaliteit’ bezit, dan is Mitra drankenspeciaalzaken wellicht de partij voor u. De formule is gestart 1974, dus heeft al veel ervaring op het gebied van inkoop, verkoop, marketing en ondernemen. Op het servicekantoor werken veel collega’s die hun loopbaan zijn begonnen in de slijterij.

mooze

mooze is jouw partner in promotiemateriaal en huisstijl producten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straalt, iets over brengt of laat zien wie jij bent. Samen met jou komen wij tot geweldige en unieke producten. Of het nu gaat om een visitekaartje, een flyer of een brochure; you can choose your mooze. We garanderen persoonlijke service voor al onze klanten. De kwaliteit van deze service, de producten en de levering is dan ook uitstekend.

MultiVlaai

MultiVlaai is marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MuliVlaai ook taarten, fototaarten, speciaal gebak en heeft MuliVlaai de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’. In veel MultiVlaai winkels wordt ook koffie geschonken en bonbons van Leonidas verkocht.

Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchise mogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere: het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

Papa John's

Papa John’s is een internationale pizza franchiseformule en sinds 2016 actief in Nederland. De franchiseformule heeft wereldwijd meer dan 4.700 vestigingen. Papa John’s zoekt naar ondernemende mensen die vooral goed zijn met mensen. Horeca of retail ervaring is niet nodig, maar wel uitstekende sociale vaardigheden. De formule biedt u een kans om als ondernemer in te stappen bij een wereldwijd succesvolle formule. Kom ons dus bezoeken op onze stand!

Pepp.fit

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Na een vliegende start in Breda is het Pepp.fit concept inmiddels ook succesvol in Rotterdam en Etten-Leur. Pepp.fit biedt je een kosteneffectief sportconcept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een actieve en sportieve manier wil ondernemen. Trainerservaring is niet direct een vereiste.

Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland biedt garantie en helpt zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches met het openen en succesvol runnen van een eigen studio. Met het Fit for Life programma ondergaan de klanten een gedragsverandering waardoor ze meer of beter gaan bewegen (trainingsschema’s) en gezonder eten en drinken (voedingsschema’s). De aanpak op het gebied van mentale coaching maakt het programma succesvol.

Prince Pie

Prince Pie is een jong en dynamisch bedrijf. Wij maken Homemade English Pie met eerlijke en pure ingrediënten. Ben jij op zoek naar een complete formule, waarbij de investering gering is en waar je direct omzet maakt? Wij zijn op zoek naar koopmannen of -vrouwen die, in een beschermd rayon, onze lekkere Pie’s aan de man kunnen brengen en zo iedereen kunnen laten genieten van deze ambachtelijke producten.

Proozt

Een franchisevestiging van Proozt heet een ‘Proozterij’. In een beschermd postcodegebied promoot en verkoopt de Proozterij wijnen en levert die thuis af. Een aantal keer per jaar organiseert de Proozterij ook Proozterijen waar de wijnen van Proozt geproefd kunnen worden. Het gaat bij Proozt maar om één ding: dat de klant de wijn lekker vindt. En dát bepaalt de klant zélf.

Quebit

Quebit is het meest gedreven online marketing bureau van Nederland. Wij geloven dat ondernemers die het beste uit hun business willen halen zich moeten focussen op dat wat telt. Daarom zorgen wij voor het hoogst haalbare online marketing resultaat. We signaleren, inspireren, moedigen aan en leggen de lat hoog, zodat jij kunt excelleren. Onze online marketing specialisten gaan geen uitdaging uit de weg.

Right at Home

Right at Home Nederland ondersteunt mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te blijven wonen. Het is onze missie om de kwaliteit van leven van onze cliënten in stand te houden en zelfs te verbeteren. Right at Home biedt zorg en thuisservice vanuit een kleine, lokale organisatie met de betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit van een landelijke en zelfs internationale organisatie.

Saar aan Huis

Saar aan Huis is een klantgerichte bemiddelingsorganisatie binnen de particuliere mantelzorg. Saar aan Huis brengt de vraag van ouderen naar ondersteuning en begeleiding aan huis samen met het aanbod van dienstverleners (“Onze Saars”). De franchise-organisatie is in 2015 ontstaan en groeit hard gezien de toenemende vergrijzing en ontwikkelingen in de zorg

Schoolfruit.nl

Schoolfruit.nl levert sinds 2004 landelijk in samenwerking met basisscholen en overkoepelende organisaties, het gezonde tien uurtje. Een gezonde snack in de vorm van fruit en groente. Ruim 100.000 kinderen op meer dan 500 scholen in Nederland consumeren 3 dagen per week groente en fruit van Schoolfruit.nl. Het concept sluit aan bij de school, de ouder, het kind en de richtlijnen van de overheid.

Shop for Geek

Een Shop For Geek winkel is meer dan een verkooppunt, het is een waar universum. Het betreft een winkelconcept dat perfect beantwoord aan de noodzaak aan vrijheid en creativiteit van de moderne en veeleisende consument. Trouw aan zijn populair concept, stelt Shop For Geek producten voor die een jong en stedelijk publiek aanspreken. Het is de niet te missen plaats om uw liefde voor het geek universum en de pop-culture te uiten.

Specsavers

Specsavers biedt samen met 30.000 partners en collega’s wereldwijd aan 31 miljoen klanten oog- en hoorzorg. De Specsavers-organisatie wordt gerund als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van de 144 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail. De partners profiteren van ondersteuning bij onder meer marketing, financiën, inkoop en IT.

Speed Queen Concept Store

De wasserettes van Speed Queen Concept Store worden uitgerust met wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit. Voor elk aspect is gezorgd: van de analyse van de locatie tot marktonderzoek, van klantprofielen tot marketingmateriaal en van wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit tot een wereldwijd ondersteunend netwerk. Het merk Speed Queen heeft al succes geoogst in de Verenigde Staten en op tal van andere plaatsen in de wereld.

Straetus Incasso

Straetus Incasso streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een, gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

SUBWAY

Het SUBWAY® merk is wereldwijd bekend. De SUBWAY® franchisenemer profiteert van het merk, het systeem, het team en het product. Net als bij de Subs, is de juiste samenstelling van deze ingrediënten het recept voor succes. De gast kan zijn Sub of salade helemaal aanpassen naar eigen smaak; groot of klein, pittig en low-fat, vlees, vis of vegetarisch. Producten worden vers bereid voor de ogen van de gast.

Taco Mundo

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaanse gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 24 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en via de mobiel.

The Lebanese Sajeria

The Lebanese Sajeria is sinds 2015 actief in Amsterdam op twee toplocaties. De zeer succesvolle restaurants zijn hip en zijn gespecialiseerd in Saj-baked Manoushe, Libanees plat brood met toppings, vooral Zaatar, de beroemde Libanese kruidenmix. Wij serveren klassieke Manoushe met Libanese ingrediënten, maar ook in nieuw uitgevonden smaakcombinaties. Kom en proef onze vers bereide Manoushe op de beurs! Het concept is een wereldwijde primeur en we zijn op zoek naar franchisenemers in Nederland, België en Frankrijk.

The Seasons Art Class

The Seasons Art Class geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen. De lessen worden gegeven middels het uitgebreide les- en trainingsprogramma. Na meer dan 8 jaar ervaring in Engeland en 100 locaties later is de formule klaar om de Europese markt te veroveren.

Tubz

TubzEurope is leider in food vending concepten. Tubz is actief in vending sinds het jaar 2000 en levert haar producten wereldwijd. Tubz produceert zowel haar vending machines als producten (vullingen) zelf. Dit geeft de formule controle op de gehele supply chain, hetgeen de klanten en franchisenemers verzekerd van hoge kwaliteit producten en een goede en stabiele continuïteit van levering.

TWIN Workwear

TWIN Workwear verzorgt bedrijfskleding en promotiekleding die lekker zit, perfect past, maar ook naadloos aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. TWIN Workwear biedt een ruime keuze in A-merken, zodat er altijd een kledinglijn is die past bij het bedrijf en de doelstelling. TWIN Workwear is het ‘broertje’ van TWIN Signing, die allerlei mogelijkheden in reclame-uitingen voor bedrijven kunnen verzorgen.

úw topSlijter

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

ViaViela

Gelukkige kinderen grootbrengen: dat is waar we als Gastouderbureau ViaViela sinds onze oprichting in 2005 voor gaan. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De manier waarop we onze gastouderopvang vormgeven is deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

WANDMAN

U bent ondernemer en op zoek naar een topconcept binnen de eventsector? WANDMAN is de Belgische producent van een modulair en aluminium wandsysteem dat in hoofdzaak gebruikt wordt voor standenbouw, events en tijdelijke interieurs. De combinatie van een innovatief wandsysteem, een loepzuivere strategie en gezond ondernemerschap zorgt voor een killercombo. WANDMAN is actief binnen de Belgische eventwereld. Nu willen ze dit concept via ondernemers ook in hun buurlanden introduceren.

Wayback Burgers

In 1991 opende een klein hamburger restaurant in Newark Delaware USA. Dit restaurant droeg de naam Jake’s Hamburgers. In december 2018 opende deze nieuwe speler in de Fast-Casual markt haar 1e Nederlandse vestiging in Breda onder de naam Wayback Burgers. Maar met dezelfde kernwaardes als die kleine zaak in Delaware: kwaliteit, service en een streven om dagelijks de verwachtingen te overtreffen.