deelnemers

ANYTIME FITNESS

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 3750 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in.

BAILINE

Bailine is een Noorse organisatie, die vrouwen en tegenwoordig ook mannen helpt met effectief afslanken. Maar Bailine is meer dan een afslankstudio, Bailine is een totaalconcept voor vrouwen. De soft franchiseformule begeleidt cliënten op een persoonlijke wijze naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. De Bailine methode biedt ondersteuning bij afslanken, figuurvorming, mentale coaching en pijnvermindering.

BAKKERTJE BOL

Bakkertje Bol is een relatief jonge formule binnen de franchisewereld; de familie achter Bakkertje Bol heeft alle ingrediënten in huis om als Brabants gezelligste bakker uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland! Bakkertje Bol heeft bijna heel de distributiekolom in eigen beheer. Dit is natuurlijk een enorme kracht van deze formule, omdat Bakkertje Bol in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

FIT20

fit20 is een innovatieve fitnessmethode. Bij fit20 traint men 20 minuten per week. Men transpireert niet of nauwelijks omdat men in een koele ruimte traint, omkleden is niet nodig. Bij de franchiseformule werkt de klant 20 minuten op de top van zijn / haar kunnen. Om dat veilig te doen, wordt er één-op-één met personal trainer getraind.

KOELEWIJN & PARTNERS

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

LUDWIG & VAN DAM

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en sinds 1996 marktleider in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden onder andere bij het opstellen en herzien van franchiseovereenkomsten en aanverwante contracten begeleid.

LXA THE LAW FIRM

LXA The Law Firm is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven (High Tech Campus). LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise. LXA The Law Firm heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

SAAR AAN HUIS

Saar aan Huis is een klantgerichte bemiddelingsorganisatie binnen de particuliere mantelzorg. Saar aan Huis brengt de vraag van ouderen naar ondersteuning en begeleiding aan huis samen met het aanbod van dienstverleners (“Onze Saars”). De franchise-organisatie is in 2015 ontstaan en groeit hard gezien de toenemende vergrijzing en ontwikkelingen in de zorg

SPECSAVERS

Specsavers biedt samen met 30.000 partners en collega’s wereldwijd aan 31 miljoen klanten oog- en hoorzorg. De Specsavers-organisatie wordt gerund als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van de 144 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail. De partners profiteren van ondersteuning bij onder meer marketing, financiën, inkoop en IT.

SUBWAY

Het SUBWAY® merk is wereldwijd bekend. De SUBWAY® franchisenemer profiteert van het merk, het systeem, het team en het product. Net als bij de Subs, is de juiste samenstelling van deze ingrediënten het recept voor succes. De gast kan zijn Sub of salade helemaal aanpassen naar eigen smaak; groot of klein, pittig en low-fat, vlees, vis of vegetarisch. Producten worden vers bereid voor de ogen van de gast.

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaanse gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 24 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en via de mobiel.

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

VIAVIELA

Gelukkige kinderen grootbrengen: dat is waar we als Gastouderbureau ViaViela sinds onze oprichting in 2005 voor gaan. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De manier waarop we onze gastouderopvang vormgeven is deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

Hoofdsponsors