Franchisebeurs Onderneem 't! 2017 - 6 & 7 april

Deelnemers 2018

Hier treft u een overzicht van alle deelnemers voor de Franchise Beurs Onderneem ‘t! 2018. Wanneer de deelnemers voor 2019 bekend zijn, worden die hier getoond.

Anytime Fitness

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 4.000 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in.

Bakker Bart

Bakker Bart: een begrip in de brood- en banketbranche. De wereld van Bakker Bart bestaat uit meer dan 180 winkels in Nederland en België, waar wekelijks meer dan 450.000 tevreden klanten terugkomen. Bakker Bart dankt zijn succes aan een combinatie van factoren. De moderne uitstraling en de toplocaties waar de winkels gevestigd zijn, dragen in belangrijke mate bij aan het succes. Maar het draait natuurlijk vooral om de lekkerste producten.

Bee-line

Bee-Line geldt als het betrouwbare adres in de Benelux voor:

  • ♦ alle mogelijke draadloze oproepsystemen
  • ♦ de prijswinnende HappyOrNot klanttevredenheidsmeting & -service
  • ♦ de SOSFriend; de GPS tracker met noodknop

Bieden en Wonen

Wat Bieden en Wonen onderscheidt ten opzichte van traditionele makelaars is dat wij u de optie geven om de gegadigden voor uw woning online tegen elkaar op te laten bieden op ons online opbod systeem. De ‘vanafprijs’ bepaalt u samen met de adviseur. Vanaf de gestelde ‘vanafprijs’ bieden alle bieders op één zelfde moment en locatie tegen elkaar op. Dit ‘veiling-effect’ zorgt op transparante wijze voor de hoogste verkoopopbrengst.

Broodje Ben

‘Nummer 17 en 34!’. Twee vriendinnen banen zich grijnzend een weg naar voren om hun bestelling op te halen: een broodje carpaccio met extra truffelmayonaise en een half stokbrood met brie, walnoot en stoofpeer. De wachttijd? Misschien een tikje lang. Maar dat het de moeite waard is, bewijst de terugkerende rij voor de verkoopwagen van Broodje Ben. De constante, hoge kwaliteit, het ruime assortiment en de betaalbaarheid van de verse broodjes trekken elke dag opnieuw een flink publiek.

Capital Circle

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat bemiddelt tussen investeerders en ondernemers in het MKB, en heeft reeds veel ervaring met de franchisesector. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico. Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologie- en financiële sector.

ChipsAway

ChipsAway is een mobiele service voor plaatselijk herstel van lakbeschadigingen aan auto’s. Uniek door het totaalpakket van in- en exterieurherstel. Als ChipsAway ondernemer ben je specialist in het herstellen van lichte lakschade aan auto’s. Voor het werk is geen specifieke technische opleiding of ervaring vereist. Na een gedegen interne opleiding kun je meteen aan de slag.

Collect & Deliver

Bij Collect & Deliver zijn we ervan overtuigd dat het versturen en ontvangen van pakketjes beter kan. Dankzij slimme technische innovaties en door het traditionele logistieke model op zijn kop te zetten, geven we doorgewinterde bezorgers weer de tijd om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Tegen een eerlijke beloning. De inzet en energie van onze franchisenemers worden beloond. Ze krijgen betaald voor het afhalen en afleveren van een pakket, én voor het aanbrengen en onderhouden van (nieuwe) relaties.

Daisy's Ice, Coffee & More

In de vestigingen van Daisy’s Ice, Coffee & More zijn onder andere vele soorten ambachtelijk en vers bereid schepijs, sensationele koffie- en theespecialiteiten, brownies en smoothies te verkrijgen . Daisy’s Ice, Coffee & More biedt de franchisenemer de gelegenheid om zelf Daisy’s ijs te bereiden. Je kunt je ijs dus elke dag vers bereiden, precies wat je nodig hebt.

De Beren bezorgrestaurants

In navolging van het grote succes van De Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels 18 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades en malse biefstukken. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Door gebruik te maken van helmen met berenoren worden onze bezorgers overal herkent.

De Beren restaurants

De Beren restaurants biedt al ruim 30 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 30 vestigingen in Zuid- Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. De groei is zeker te wijten aan de kwaliteit en versheid van de producten waar wij iedere dag mee werken.

De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is hét platform in de franchisemarkt. Op ons netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten. Daarnaast is De Nationale Franchise Gids trotse medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!.

Délifrance

De Délifrance Franchise Formule is een internationaal concept voor restaurants en corners. In Nederland heeft Délifrance – mede dankzij meer dan 65 restaurants en 110 corners – een naamsbekendheid van meer dan 88%. Délifrance zorgt voor een compleet aanbod van ontbijt, lunch en diner met hiernaast de vertrouwde hartige en zoete Franse tussendoortjes.

DoctorPhone

DoctorPhone is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van de meeste merken. De DoctorPhone organisatie heeft het doel om de eerste en meest dekkende professionele organisatie met bijbehorende reparatie-op-locatie service te worden in deze reparatiebranche. Momenteel biedt DoctorPhone ondersteuning in zowel Nederland als Duitsland. DoctorPhone is op zoek naar franchisenemers om verder te groeien.

Domica

Domica is een landelijk opererende organisatie met ruim 20 vestigingen in heel Nederland. Elke vestiging wordt bemand door ervaren verhuurmakelaars, die de regionale markt door en door kennen. Al onze medewerkers kennen de huurders en verhuurders in hun gebied persoonlijk, waardoor er snel een goede match gemaakt kan worden tussen huurder en verhuurder. Domica is ook aangesloten bij VBO: een branche organisatie voor makelaars en taxateurs.

Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks is gemaakt om videobeveiliging makkelijker en toegankelijker te maken. Camera systemen zijn meestal complex, uitdagend en duur. Wij bouwen de nieuwste moderne web- en cloud technologieën om camera’s makkelijker, toegankelijker en robuuster te maken. Hierdoor wordt het toegankelijker en de toepassingen breder. Daarnaast besparen we hiermee een hoop ongemakken door alles in de cloud te zetten waar wij er voor zorgen zodat u dat niet hoeft te doen.

eismann

Zin in een nieuwe en spannende toekomst? Word franchisenemer bij eismann! eismann levert een uitgebreid assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. In de startfase ligt de nadruk op het werven van nieuwe klanten. Naarmate de klantenkring groeit, neemt het aantal pionier dagen af en komt het route rijden sterker naar voren. Voor en na de start krijgt u begeleiding en ondersteuning op diverse terreinen.

Event Support Holland

Event Support Holland is de specialist op het gebied van lokale buitenreclame. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring en expertise weten wij wat er mogelijk is en wat de juiste locaties zijn om het maximale uit uw buitenreclamecampagne te halen. Wij bieden een betaalbare vorm van reclame met een zeer hoge attentiewaarde. Onze driehoeks- en displayborden (beide hoofdactiviteit) kunnen snel en efficiënt ingezet worden voor ieder doel en alle merken.

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in dertig landen. Wij ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën zoals bijvoorbeeld verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s, gebouwen. Daarnaast leveren we consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen we leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

First Retail

First Retail is een onafhankelijk strategisch adviesbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën, omzetprognoses, marktoptimalisaties en klantenwaardering. Wij maken gebruik van een geautomatiseerd informatiesysteem dat dagelijks wordt onderhouden. Door onze ervaring kunnen we gedetailleerde feiten en cijfers over de markt vertalen in praktische analyses en adviezen. Nieuwe vestiging openen? Omzet optimaliseren? De ideale distributiestrategie willen bepalen of benchmarken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Fortune Coffee

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

FranchiseFormules.NL

FranchiseFormules.NL is dé franchise-community van Nederland. De site brengt vraag en aanbod in de franchisebranche op laagdrempelige wijze bij elkaar. De adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband.

Franchise+

De missie van mediabedrijf Franchise+ is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten we diverse media in, zoals onze sites, vakblad, social media, kandidatendatabase en wij zijn medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Kortom: Franchise+ is er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers en/of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws uit de franchisewereld.

Frozen Yogurt Benelux

Frozen Yogurt Benelux is sinds 2015 actief in Nederland en is in 2017 begonnen met samenwerken waarbij franchise de basis vormt. De producten worden aangeboden onder de naam Ollie’s. Franchisenemers van de formule bieden de producten (ijsmachines en de yoghurt) aan bij horecagelegenheden, cafetaria, sportscholen, schoolkantines etc. U bent binnen uw eigen regio het aanspreekpunt voor het merk en de producten. Ollie’s wordt gemaakt van 100% magere (biologische) yoghurt.

Husse

Husse is de Europese marktleider in levering van premium kwaliteit honden en katten voeding en huisdier accessoires aan huis. Wij leveren onze producten in gemerkte Husse voertuigen rechtstreeks naar onze klanten, zonder extra bezorgkosten. De klant hoeft geen zware zakken te dragen of naar een winkel te reizen. De order wordt online, per telefoon of fax geplaatst en op basis van een vaste dienstregeling worden de producten afgeleverd.

Inestasy

Inestasy is een Italiaanse franchiseformule die zich onderscheidt van de traditionele parfumerie. Met een revolutionair concept, navullen, proberen we het kopen van eau de parfum toegankelijk te maken voor iedereen, ruim assortiment , high end kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De eerste Nederlandse vestiging is onlangs geopend in Utrecht.

IXINA

IXINA is specialist in functionele en uitgeruste keukens, aangepast aan alle levensstijlen. De formule is onderdeel van de FDB Internationale Group, Europa’s toonaangevende franchisegever op het gebied van op maat gemaakte keukens. IXINA begon in 1971 in België. Al snel opende de franchiseformule winkels in Frankrijk. Met een netwerk van bijna 240 winkels, is IXINA uitgegroeid tot een toonaangevende referentie op het gebied van Duitse kwalitatieve, functionele en trendy uitgeruste keukens.

Johnny's Burger

Johnny’s Burger company is het eerste hamburger take away & delivery concept van Nederland. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van een echte bakplaat. Geen lopende band ovens of “burger tosti ijzers”. Daardoor wordt de smaak optimaal bewaard. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal geslachte runderen.

Just Kiddies

Just Kiddies is een particuliere organisatie voor kinder- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 8 weken tot 13 jaar oud. Sinds 2005 staan wij voor kwalitatief hoogwaardige opvang en kiezen daarom bewust voor kleinschaligheid. Een vast team van enthousiaste, ervaren en goed opgeleide pedagogische medewerkers helpt de kinderen te ontwikkelen in een veilige, hygiënische en huiselijke speelomgeving. Zo creëren we ruimte voor aandacht met thuisgevoel.

Kaldi koffie & thee

Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden er bijbehorende espressoapparaten en accessoires aangeboden. Het gebruik van de producten koffie en thee worden als een lifestyle gepresenteerd. De franchiseformule heeft meer dan 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland. Daarnaast is Kaldi ook gevestigd in China en in Duitsland.

Kampert Nauta

Bij Kampert Nauta kun je terecht met al je grafische vraagstukken! We drukken al je flyers, folders en visitekaartjes snel en efficiënt. Daarnaast denken we graag met je mee over slimme marketingtools. Deze marketingoplossingen kunnen we bovendien gelijk voor je programmeren op onze ruime ICT afdeling. Met onze innovatieve aanpak en intelligente oplossingen mogen we werken voor zowel (inter)nationale A-merken, als het kleinere MKB.

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is Nederlands grootste franchise consultancy & support bureau met 30 jaar ervaring in het begeleiden van franchisegevers, franchisenemers en aspirant-franchisenemers. De consultants van Koelewijn & Partners zijn franchisespecialisten en ondernemersgeneralisten met ervaring in vrijwel iedere branche.

Kop & Schouders

Kop & Schouders is sinds 1995 actief in de markt van promotionele artikelen. De franchiseformule is een toonaangevende speler in de markt. Het fundament is opgebouwd vanuit een valide samenwerkingsmodel. Vanuit het hoofdkantoor in Bleiswijk wordt ontwikkeling en beheer van marketing en finance gewaarborgd. De franchisenemers worden zo voorzien van kennis, service en bereikbaarheid op lokaal niveau. De aangesloten regiokantoren zijn gespecialiseerde adviseurs waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Kwalitaria

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juisteprijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. Onze producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook net even anders. Dus daarom bij ons een écht lekkere burger van vers Hollands MRIJ-rundvlees op een biologisch broodje.

Ladyline

Ladyline is een formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen en bestaat sinds 1983. De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden. De vijf pijlers van het Ladyline concept zijn: bewegingstherapie, gezonde voeding, energiemeting, huidverbetering en personal coaching en mind balance.

Laserspace

Laserspace is een indoor activiteiten centrum met een scala aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder lasertag, ekarten, klimwanden en iDance. De van origine Spaanse franchiseformule biedt een family entertainment centre voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen. Ook voor verjaardagen, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Daarnaast heeft de formule een LaserspaceRace centrum ontwikkeld waar de hoofd activiteit elektrisch drift karten is in een futuristische omgeving met laser- en lichtshows.

Leonidas

Wereldwijd worden de Leonidas bonbons verkocht in 1400 speciaalzaken en shop-in-shop zaken. Met het vernieuwde winkelconcept ‘Concept Chocolatier’ creëren we een authentieke winkelbeleving; warm en ambachtelijk. En onze heerlijke chocoladecreaties worden nóg stijlvoller en overzichtelijker gepresenteerd. Hierdoor is er nog volop ruimte voor Leonidas speciaalzaken en shop-in-shops.

Ludwig & Van Dam

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en sinds 1996 marktleider in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden onder andere bij het opstellen en herzien van franchiseovereenkomsten en aanverwante contracten begeleid.

LXA The Law Firm

LXA The Law Firm is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven (High Tech Campus). LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise. LXA The Law Firm heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

Mitra Drankenspeciaalzaak

Indien u een passie heeft om over drank te vertellen, houdt van korte lijnen en een ‘samen de schouders eronder-mentaliteit’ bezit, dan is Mitra Drankenspeciaalzaak wellicht de partij voor u. De formule is gestart 1974, dus heeft al veel ervaring op het gebied van inkoop, verkoop, marketing en ondernemen. Op het servicekantoor werken veel collega’s die hun loopbaan zijn begonnen in de slijterij.

Mobile Service Centre

Mobile Service Centre is een formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken. De organisatie heeft de ambitie om de eerste professionele organisatie te worden in deze reparatiebranche. Jaarlijks investeren we in Nederland een bedrag van circa 900 miljoen Euro aan dit soort reparaties, dus er is een enorm marktpotentieel. Mobile Service Centre staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje.

Natuurwinkel

Zit het ondernemerschap in uw bloed, hebt u passie voor biologisch en de ambitie om een eigen winkel te beginnen? Wij zoeken gemotiveerde, enthousiaste ondernemers, die samen met ons zoveel mogelijk consumenten willen inspireren om te kiezen voor pure biologische producten. In onze gezellige, smaakvolle en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal.

Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchise mogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere: het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

Ontzorgd Verhuizen

Ontzorgd Verhuizen is dé verhuisregisseur voor senioren en mensen die zorg nodig hebben. Ons doel is om rust te brengen in een hectische en ingrijpende periode. Met onze dienstverlening nemen we alle zorgen en stress rond de verhuizing weg. Niet alleen omdat we echt álles kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen!

Papa John's

Papa John’s is een internationale pizza franchiseformule en sinds 2016 actief in Nederland. De franchiseformule heeft wereldwijd meer dan 4.700 vestigingen. Papa John’s zoekt naar ondernemende mensen die vooral goed zijn met mensen. Horeca of retail ervaring is niet nodig, maar wel uitstekende sociale vaardigheden. De formule biedt u een kans om als ondernemer in te stappen bij een wereldwijd succesvolle formule. Kom ons dus bezoeken op onze stand!

Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is bedenker van de Fit for Life programma’s. De programma’s bestaan uit 18, 26, 39 en 52 weken waarbij de franchisenemer als personal trainer de sporter begeleidt op het gebied van bewegen, voeding en mentale coaching. Deze drie componenten zijn nodig om iemands levensstijl structureel te verbeteren. Alleen sporten is niet voldoende en dus gaat Personal Fitness Nederland verder!

Right at Home

Right at Home Nederland ondersteunt mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te blijven wonen. Het is onze missie om de kwaliteit van leven van onze cliënten in stand te houden en zelfs te verbeteren. Right at Home biedt zorg en thuisservice vanuit een kleine, lokale organisatie met de betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit van een landelijke en zelfs internationale organisatie.

Schoolfruit.nl

Schoolfruit.nl levert sinds 2004 landelijk in samenwerking met basisscholen en overkoepelende organisaties, het gezonde tien uurtje. Een gezonde snack in de vorm van fruit en groente. Ruim 100.000 kinderen op meer dan 500 scholen in Nederland consumeren 3 dagen per week groente en fruit van Schoolfruit.nl. Het concept sluit aan bij de school, de ouder, het kind en de richtlijnen van de overheid.

Specsavers

Specsavers, ‘s werelds grootste optiekketen in particulier bezit, werd in 1984 opgericht. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 1.700 winkels in 10 landen en hebben we meer dan 30.000 medewerkers. Specsavers is anders dan andere optiekbedrijven: we zijn niet zomaar een bedrijf, maar een samenwerkingsverband. Al onze Nederlandse winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers. Deze opticiens, audiciens en retailers werken in een partnerschap met Specsavers.

Speed Queen Concept Store

De wassalons van Speed Queen zijn uitgerust met wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit. Het merk Speed Queen heeft al groot succes geoogst in de Verenigde Staten en op tal van andere plaatsen in de wereld. Franchisenemers kunnen onder andere gebruik maken van binnen- en buitensignalisatie, ondersteuning van de website en sjablonen voor direct mailings/flyers.

Taco Mundo

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaanse gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 24 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en via de mobiel.

The Colour Kitchen

Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doet de franchiseformule met een commercieel hospitality-concept. Samen met de gasten en partners maakt de formule het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. Ze worden in de horecabedrijven, bedrijfs- en partycatering opgeleid tot horecaprofessionals met een diploma. En daarna worden ze zoveel mogelijk op weg geholpen naar een baan.

úwTopslijter

úwTopslijter is met globaal 90 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als úwTopslijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

Venzinni

In de huidige drukke maatschappij heeft de mens steeds minder ruimte voor voldoende beweging. De behoefte groeit om in een hele korte tijd te voldoen aan de beweging die het lichaam nodig heeft. De nummer één reden waarom mensen hun sportabonnement beëindigen is omdat ze geen tijd hebben. myCircle Club biedt dé oplossing voor jong en oud om je complete lichaam binnen 30 minuten te trainen door middel van een persoonlijk circuitprogramma.

Wayback Burgers

In 1991 opende een klein hamburger restaurant in Newark Delaware USA. Dit restaurant droeg de naam Jake’s Hamburgers. In 2018 komt deze nieuwe speler in de Fast-Casual markt naar Nederland onder de naam Wayback Burgers. Maar met dezelfde kernwaardes als die kleine zaak in Delaware: kwaliteit, service en een streven om dagelijks de verwachtingen te overtreffen.

WOK&

WOK& is de nieuwe fast-service Aziatische wok franchiseformule uit Nederland. Opgericht in 2017 door ervaren franchisegever Wim Markwat en compagnon Boris van Leeuwen vanuit het franchise bedrijf ‘Mie Like Franchise’. Kernpunt van de formule is het bieden van natuurlijke, kwalitatieve en gezonde wok maaltijden. Dit met de nodige maatschappelijke betrokkenheid en ‘schone’ manier van werken. WOK& is geschikt als bezorgmaaltijd. Dit gebeurt volgens geheel eigen stijl en filosofie middels ‘Service Butlers’.

World Options

World Options is specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden.

Bekijk hier de plattegrond.