Franchisebeurs Onderneem 't! 2017 - 6 & 7 april

Deelnemers 2017

Hier treft u een overzicht van alle deelnemers voor de Franchise Beurs Onderneem ‘t! 2017

Anytime Fitness

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 3300 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in.

Bakker Bart

Bakker Bart: een begrip in de brood- en banketbranche. De wereld van Bakker Bart bestaat uit meer dan 180 winkels in Nederland en België, waar wekelijks meer dan 450.000 tevreden klanten terugkomen. Bakker Bart dankt zijn succes aan een combinatie van factoren. De moderne uitstraling en de toplocaties waar de winkels gevestigd zijn, dragen in belangrijke mate bij aan het succes. Maar het draait natuurlijk vooral om de lekkerste producten.

BRAM'S Gourmet Frites

BRAM’S Gourmet Frites is ontstaan vanuit 50 jaar ervaring met verse patatformule Bram Ladage. In 5 jaar tijd worden 100 filialen geopend. Het familiebedrijf is marktleider in Nederland en heeft in 2016 de nieuwe formule geïntroduceerd: verse frites van aardappelen in schil, stoofvlees van Herman den Blijker en zeecontainers die zijn omgebouwd tot flexibele food units. De formule is klaar voor groei en er zijn dan ook uitgebreide opleidingsprogramma’s ontwikkeld.

BBQenzo.nl

BBQenzo.nl levert complete barbecues, gourmets en tapas. De bestelling is inclusief alle benodigdheden zoals een barbecue, gas en serviesgoed. BBQenzo.nl onderscheidt zich door de all-in service. Het is belangrijk dat de BBQenzo.nl-franchisenemer weet wat er in zijn / haar omgeving speelt. De affiniteit die hij / zij heeft met het ondernemen in de horecasector kan een goede basis zijn als franchisenemer, waarbij enthousiasme, mensenkennis, administratieve vaardigheden nodig zijn en 24/7 mentaliteit noodzakelijk is.

Belisol

In 1977 besloten Eugène Alen en Guy Lambin om als eerste een showroom voor ramen en deuren in Brussel te openen. Zo ontstond Belisol. In de showroom kunnen klanten op een aangename manier kennismaken met de producten van Belisol. De formule kent nu meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk Tegenwoordig is het bedrijf volledig in handen van de familie Alen en staat de tweede generatie stevig aan het roer.

Business Plaza Nederland

Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle Business Plaza’s in Nederland. In 2017 verwacht Business Plaza Nederland 70 tot 80 Plaza’s door geheel Nederland te faciliteren. Elke Plaza biedt alle lokale ondernemers uit die woonplaats lokaal nieuws, vraag en aanbod, aanbiedingen en alle evenementen. De missie van Business Plaza Nederland is dan ook: Zaken doen met uw buurman. Zorg dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met uw buurman.

Capital Circle

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat bemiddelt tussen investeerders en ondernemers in het MKB, en heeft reeds veel ervaring met de franchisesector. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico. Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologie- en financiële sector.

Beter Makelaar

Beter Makelaar is een landelijk opererende franchiseorganisatie in de. Onze organisatie kenmerkt zich door gedreven enthousiaste ondernemers gespecialiseerd in de bemiddeling van de aan- en verkoop van woningen, bedrijven en gespecialiseerd vastgoed. Beter Makelaar streeft er naar om samen met haar professionele zelfstandige makelaars het grootste bemiddelingsbureau in de verhuur en verkoop van vastgoed van Nederland te zijn. Kwaliteit, service, vakkennis en ondernemerschap staan bij ons hoog in het vaandel.

De Beren bezorgrestaurants

In navolging van het grote succes van De Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels 18 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades en malse biefstukken. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Door gebruik te maken van helmen met berenoren worden onze bezorgers overal herkent.

De Beren restaurants

De Beren restaurants biedt al ruim 30 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 30 vestigingen in Zuid- Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. De groei is zeker te wijten aan de kwaliteit en versheid van de producten waar wij iedere dag mee werken.

De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is hét platform in de franchisemarkt. Op ons netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten. Daarnaast is De Nationale Franchise Gids trotse medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!.

De Pizzabakkers – pizza&prosecco

De Pizzabakkers – pizza&prosecco is het buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. In 2008 opende de eerste vestiging. De klant kan er 7 dagen per week terecht voor de lekkerste, knapperige pizza, salades en huisgemaakte Italiaanse desserts. Gastvrijheid, ambachtelijkheid, eenvoud en value-for-money zijn de pijlers van deze franchiseformule.

Decorette

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. De accessoires en verlichting maken het lifestyle gevoel compleet. Het assortiment is met zorg samengesteld volgens de laatste trends. In de winkel worden klanten geïnspireerd door de diverse sfeerpresentaties.

Délifrance

De Délifrance Franchise Formule is een internationaal concept voor restaurants en corners. In Nederland heeft Délifrance – mede dankzij meer dan 65 restaurants en 110 corners – een naamsbekendheid van meer dan 88%. Délifrance zorgt voor een compleet aanbod van ontbijt, lunch en diner met hiernaast de vertrouwde hartige en zoete Franse tussendoortjes.

Doppio Espresso

Bij Doppio Espresso draait het om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor de gast gemaakt. Vanuit deze filosofie werkt iedereen die bij Doppio Espresso betrokken is elke dag aan het bereiken van het ultieme doel: de beste zijn in kwaliteit, service en beleving.

Escaping

Escaping exploiteert innovatieve escape rooms gecombineerd met horeca. Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een themakamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten d.m.v. het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te ontsnappen. Escaping is in 2014 gestart in Utrecht. Na het perfectioneren van deze vestiging en het openen van nieuwe vestigingen kan Escaping oprecht worden aangemerkt als bewezen concept.

Eten met gemak!

Eten met gemak! verzorgt lekkere en gezonde maaltijden. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Als franchisenemer van Eten met gemak ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Franchisenemen bij Eten met gemak! vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten.

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in dertig landen. Wij ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën zoals bijvoorbeeld verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s, gebouwen. Daarnaast leveren we consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen we leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

Family

Bij Family kun je terecht voor het afhalen van de lekkerste snacks en verse frites. Je bent op ieder moment van de dag welkom. Ons doel: dat jij met een lach op je gezicht onze zaak weer verlaat. Naast de cafetaria heeft Family een gezellig eethuis waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van een lekkere maaltijd, zonder lang te hoeven wachten.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

Fieldbox

Fieldbox is ontwikkeld om de buitendienst te optimaliseren. Met Fieldbox wordt alles gerealiseerd vanuit één omgeving en één systeem die toegankelijk is via pc, tablet en smartphone app. De klanten werken met het Fieldbox Control-board en Field-board. Het Control-board is een online planboard. De fieldworker wordt daarmee geïnformeerd en geïnstrueerd. Bij Fieldbox krijgt elke franchisenemer zijn eigen regio. Binnen deze regio gaat de franchisenemer de klantenkring opbouwen en onderhouden en Fieldbox verkopen.

First Retail

First Retail is een onafhankelijk strategisch adviesbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën, omzetprognoses, marktoptimalisaties en klantenwaardering. Wij maken gebruik van een geautomatiseerd informatiesysteem dat dagelijks wordt onderhouden. Door onze ervaring kunnen we gedetailleerde feiten en cijfers over de markt vertalen in praktische analyses en adviezen. Nieuwe vestiging openen? Omzet optimaliseren? De ideale distributiestrategie willen bepalen of benchmarken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Flexibility Groep

De Flexibility Groep is sinds 2006 actief en telt ruim 120 vestigingen. Om succesvol te zijn in de arbeidsbemiddeling heb je geen fysiek kantoor in de binnenstad meer nodig. De Flexibility Groep is de eerste partij in de uitzendbranche die deze stelling bewijst. De franchiseorganisatie heeft virtuele vestigingen in het hele land. De ondernemers van de Flexibility Groep hebben hart voor het vak en onderhouden korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio.

Foodmaster

Foodmaster is dé fastfoodspecialist. Foodmaster staat voor ‘lekker, gemakkelijk en snel’. De snacks en verse frites zijn gewoonweg lekker. Je kiest uit een groot aanbod snacks van A-merkfabrikanten. Want kwaliteit staat bij Foodmaster voorop. Een absolute topper zijn de Foodmaster burgers.

Fortune Coffee

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus.

FranchiseFormules.NL

FranchiseFormules.NL is dé franchise-community van Nederland. De site brengt vraag en aanbod in de franchisebranche op laagdrempelige wijze bij elkaar. De adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband.

Franchise+

De missie van mediabedrijf Franchise+ is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten we diverse media in, zoals onze sites, vakblad, social media, kandidatendatabase en wij zijn medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Kortom: Franchise+ is er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers en/of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws uit de franchisewereld.

Frozen Yogurt Benelux

Frozen Yogurt Benelux is een groothandel in Frozen Yogurt, Frozen Yogurt Machines en aanverwante producten. De Frozen Yogurt producten gaan aangeboden worden aan de consument vanuit de gedachte van brede distributie: sportscholen, schoolkantines, cafetaria, tankstations, kortom locaties waar veel consumenten komen. Het ultieme doel: iedere consument in Nederland in staat stellen binnen 20 minuten over een Frozen Yogurt Benelux product te kunnen beschikken, onder de productnaam Ollie’s frozen yogurt.

Hubo

Hubo bestaat sinds 1969 en is daarmee de oudste doe-het-zelf formule in Nederland. Als franchisenemer van een Hubo doe-het-zelf zaak betekent eigen baas zijn, met de ondersteuning, kennis en ervaring van één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse DHZ-markt. Zit ondernemen in je bloed en beschik je naast passie voor klussen ook over vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit en doorzettingsvermogen? Ga met ons in gesprek.

Incassonet

Grote ontdekkingen en verbeteringen zijn het gevolg van de samenwerking tussen vele denkvermogens! Dit is altijd de filosofie geweest achter de franchiseorganisatie van Incassonet. Samen tot nieuwe ontwikkelingen komen en een complete creditmanagementdienstverlening verzorgen, dat is het doel van de formule. Door verschillende specialiteiten en ervaringen te bundelen op het gebied van mensenkennis, automatisering en proces-verandermanagement is er sinds 2011 een eigenzinnige en effectieve dienstverlening ontstaan voor het totale creditmanagement.

International Art School

International Art School geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen. De lessen worden gegevens middels het uitgebreide les- en trainingsprogramma. Na meer dan 6 jaar ervaring in Engeland en 70 locaties later is de formule klaar om de Europese markt te veroveren.

Intersport

Wat in 1993 begon met een kleine winkel is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met wereldwijd meer dan 5.400 winkels, actief in 40 landen. Dagelijks helpt Intersport ruim 200.000 consumenten met passie voor sport. De formule bestaat inmiddels uit 12 superstore vestigingen. Daarmee behoort de formule tot een van de meest succesvolle sportdetaillisten in Nederland.

InXpress

InXpress Nederland levert haar klanten een totaalpakket aan vervoersoplossingen en een persoonlijke altijd bereikbare klantenservice, dus geen moeilijke website of langdurende 0900 nummers. Bij ons is elke klant een belangrijke relatie en geen accountnr. Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule.

Jamin

Lekker, Kwaliteit, Trendy en Verwennen daar staat Jamin voor. Jamin is al 135 jaar De zoetwaren specialist van Nederland. Beleving en een bijzonder assortiment dat nergens anders te vinden is, daar draait het om in de Jamin winkels. De consument, en met name de jongeren, weten Jamin weer te vinden. Internationale producten uit Amerika, Japan of andere landen en spectaculaire nieuwe concepten dragen hier aan mee.

Johnny's Burger

Johnny’s Burger company is het eerste hamburger take away & delivery concept van Nederland. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van een echte bakplaat. Geen lopende band ovens of “burger tosti ijzers”. Daardoor wordt de smaak optimaal bewaard. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal geslachte runderen.

Kaldi koffie en thee

Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden er bijbehorende espressoapparaten en accessoires aangeboden. Het gebruik van de producten koffie en thee worden als een lifestyle gepresenteerd. De franchiseformule heeft meer dan 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland. Daarnaast is Kaldi ook gevestigd in China en binnenkort in Duitsland.

Kampert Nauta

Bij Kampert Nauta kun je terecht met al je grafische vraagstukken! We drukken al je flyers, folders en visitekaartjes snel en efficiënt. Daarnaast denken we graag met je mee over slimme marketingtools. Deze marketingoplossingen kunnen we bovendien gelijk voor je programmeren op onze ruime ICT afdeling. Met onze innovatieve aanpak en intelligente oplossingen mogen we werken voor zowel (inter)nationale A-merken, als het kleinere MKB.

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is Nederlands grootste franchise consultancy & support bureau met ruim 28 jaar ervaring in het begeleiden van franchisegevers, franchisenemers en aspirant-franchisenemers. De consultants van Koelewijn & Partners zijn franchisespecialisten en ondernemersgeneralisten met ervaring in vrijwel iedere branche.

Kwalitaria

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juisteprijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. Onze producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook net even anders. Dus daarom bij ons een écht lekkere burger van vers Hollands MRIJ-rundvlees op een biologisch broodje.

La Parfumerie

La Parfumerie bestaat uit een keten van zelfstandige Premium parfumerieën. De parfumerieën bieden een gevarieerd assortiment aan parfums, cosmetica en schoonheidsproducten naast een breed aanbod van lichaams en haarverzorgingsproducten. Het is de ambitie om middels franchise binnen 3 jaar 30 vestigingen te openen in de grote en middelgrote steden van Nederland. Daarnaast zal La Parfumerie ook door middel van franchise expanderen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België.

Leonidas

Wereldwijd worden de Leonidas bonbons verkocht in 1400 speciaalzaken en shop-in-shop zaken. Met het vernieuwde winkelconcept ‘Concept Chocolatier’ creëren we een authentieke winkelbeleving; warm en ambachtelijk. En onze heerlijke chocoladecreaties worden nóg stijlvoller en overzichtelijker gepresenteerd. Hierdoor is er nog volop ruimte voor Leonidas speciaalzaken en shop-in-shops.

Leonidas ChocoLaden B.V.

Leonidas ChocoLaden B.V. is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die onder het iconische merk van de Belgische chocolatier Leonidas een Speciaalzaak, Chocolates & Café of Shop-in-Shop balie willen beginnen. Wij bieden oplossingen voor elk winkelpunt.

Ludwig & Van Dam

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en sinds 1996 marktleider in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden onder andere bij het opstellen en herzien van franchiseovereenkomsten en aanverwante contracten begeleid.

Mitra Retail B.V.

Indien u een passie heeft om over drank te vertellen, houdt van korte lijnen en een ‘samen de schouders eronder-mentaliteit’ bezit, dan is Mitra Retail B.V. wellicht de partij voor u. De formule is gestart 1974, dus heeft al veel ervaring op het gebied van inkoop, verkoop, marketing en ondernemen. Op het servicekantoor werken veel collega’s die hun loopbaan zijn begonnen in de slijterij.

Mobile Service Centre

Mobile Service Centre is een (nu nog landelijke) formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken. De organisatie heeft de ambitie om de eerste professionele organisatie te worden in deze reparatiebranche. Jaarlijks investeren we in Nederland een bedrag van circa 900 miljoen Euro aan dit soort reparaties, dus er is een enorm marktpotentieel. Mobile Service Centre staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje.

Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchise mogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere: het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

New York Pizza

New York Pizza, Freakin’Fresh! New York Pizza is sinds de oprichting in 1993 uitgegroeid tot de grootste pizzaketen in Nederland, maar voor alles is New York Pizza franchise een concept. New York Pizza voert dynamische en innovatieve marketing en verkoopt de lekkerste pizza’s en bijproducten.

Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is bedenker van de Fit for Life programma’s. De programma’s bestaan uit 18, 26, 39 en 52 weken waarbij de franchisenemer als personal trainer de sporter begeleidt op het gebied van bewegen, voeding en mentale coaching. Deze drie componenten zijn nodig om iemands levensstijl structureel te verbeteren. Alleen sporten is niet voldoende en dus gaat Personal Fitness Nederland verder!

PIN Voorschot

Het doel van EMF Finance is door middel van het PIN Voorschot het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf. Het PIN Voorschot is een unieke manier voor ondernemers met een PIN automaat om een korte termijn financiering te krijgen en deze op een geautomatiseerde en flexibele manier af te lossen.

PresTop

PresTop is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van interactieve oplossingen en producten. Onder de producten vallen o.a. informatiezuilen, touchscreens en buiten informatiezuilen. De oplossingen zijn o.a. interactieve plattegronden, scan en win actiemarketing toepassingen. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve oplossingen kunnen we u een uitstekend advies geven en samen met u werken aan een passende oplossing voor uw project of idee.

Quetzal

Quetzal is een relatief nieuwe franchiseformule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. Deze Belgische chocoladebar is gespecialiseerd in chocolade-gerelateerde producten. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de formule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel.

Runnersworld

Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft meer dan dertig winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij de formule vinden hardlopers niet alleen een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires, ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied.

Schonewille & Schonewille

Schonewille & Schonewille Legal Mediation is gespecialiseerd in legal mediation, mediation advocacy en onderhandelen. Wij maken optimaal gebruik van de beschikbare kennis en expertise in ons netwerk. De dienstverlening van elk Schonewille & Schonewille-kantoor is kwalitatief gewaarborgd. De klant kan bij elk kantoor terecht voor zowel Legal Business Mediation als Legal Family Mediation. De legal mediators die aan de verschillende kantoren verbonden zijn, hebben ieder hun eigen specialisme en achtergrond.

Schoolfruit.nu

Schoolfruit.nu zorgt ervoor dat scholen elke week 3 stuks fruit geleverd krijgen voor de leerlingen. Seizoenen veranderen en hierdoor verandert het assortiment van Schoolfruit.nu per periode. Met jarenlange ervaring in het leveren van schoolfruit zet Schoolfruit.nu zich in om basisscholen te attenderen op de verstrekte subsidie vanuit de EU. Schoolfruit.nu is de leverancier voor schoolfruit ook van het EU-schoolfruitprogramma.

SNS

SNS kent een franchiseformule die een compleet palet aan bancaire producten aanbiedt. Naast onze eigen SNS Hypotheek adviseren we ook hypotheken van andere geldverstrekkers. Dat maakt ons als bank uniek. SNS biedt ondernemers en professionals uit het bankwezen en de financiële dienstverlening de mogelijkheid om één dan wel meer eigen winkels onder de naam van SNS te beleggen. Waar andere banken kantoren sluiten, opent SNS juist meer winkels.

Specsavers

Specsavers, ‘s werelds grootste optiekketen in particulier bezit, werd in 1984 opgericht. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 1.700 winkels in 10 landen en hebben we meer dan 30.000 medewerkers. Specsavers is anders dan andere optiekbedrijven: we zijn niet zomaar een bedrijf, maar een samenwerkingsverband. Al onze Nederlandse winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers. Deze opticiens, audiciens en retailers werken in een partnerschap met Specsavers.

Speed Queen Concept Store

De wassalons van Speed Queen zijn uitgerust met wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit. Het merk Speed Queen heeft al groot succes geoogst in de Verenigde Staten en op tal van andere plaatsen in de wereld. Franchisenemers kunnen onder andere gebruik maken van binnen- en buitensignalisatie, ondersteuning van de website, sjablonen voor direct mailings/flyers.

Straetus Incasso

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject.

StumpBusters

StumpBusters is het grootste netwerk van verwijderaars van boomstronken in het Verenigd Koninkrijk. De formule maakt gebruik van geavanceerde werktuigen om boomstronken probleemloos te verwijderen door ze te vermalen tot houtsnippers. De formule heeft geschikte werktuigen voor alle opdrachten, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. Door zich volledig te richten op dit specifieke aspect van de werkzaamheden, kan de formule onafhankelijk blijven, een complementaire service leveren en zo een goede zakelijke relatie opbouwen met boomchirurgen en andere opdrachtgevers.

SuperGarant Zorg & Verzekeringen

SuperGarant Verzekeringen is al 30 jaar actief voor het MKB in Nederland. In die jaren heeft SuperGarant zich ontwikkeld tot een verzekeringsspecialist met speciaal voor de branche ontwikkelde dienstverlening en producten. Samen met een aantal franchise- en brancheorganisaties voeren wij zorgportalen uit. Gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers, duidelijke verzuimbegeleiding en een effectieve uitvoering zijn daarbij de uitgangspunten.

Taco Mundo

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgdienst op het gebied van Mexicaans eten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 20 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en via de mobiel.

The Athlete's Foot

The Athlete’s Foot heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste deel uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. The Athlete’s Foot heeft meer dan 55 winkels in Nederland en is onderdeel van een wereldwijd netwerk uit meer dan 26 landen.

Vital 4 Skool

De schoolkantine is voor leerlingen een sociale ontmoetingsplek om te ontspannen en waar je met elkaar geniet van vers&lekker eten en drinken. De catering formule Vital 4 Skool verzorgt voor meerdere voortgezet onderwijs locaties de gezonde schoolkantine. Vital 4 Skool heeft gebouwd aan een verantwoorde en eerlijke formule welke aansluit bij de behoeften van jongeren en voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Elke dag genieten ruim 30.000 leerlingen van Vital 4 Skool.

Wok To Go

Wok To Go is de grondlegger van de Aziatische takeaway formules in Nederland. Wok To Go is een franchiseorganisatie dat staat voor vers, gezond, gemakkelijk en snel. Door het businessmodel is Wok To Go een ideale formule voor startende ondernemers.

Bekijk hier de plattegrond.