Deelnemers – Franchisebeurs Onderneem 't!

deelnemers

30ML COFFEE ROASTERS

30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ml meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving.

ABEOS

Dus je denkt erover om je eigen uitzendbureau te starten, maar je wilt er niet helemaal alleen voor staan? Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

ACT FORT ADVOCATEN

act Fort Advocaten is gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in franchiserecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, fusies & overnames, bestuursrecht, corporate & commercial litigation en insolventie & herstructurering. act Fort Advocaten adviseert zowel franchisegevers als -nemers. Kennis en ervaring in hierdoor in huis om een franchiserelatie vanuit beide gezichtspunten te bekijken en te adviseren. In 2019 is act Fort Advocaten door The Legal 500 voor het tweede jaar op rij gerankt als Leading Firm in de categorie “Industry focus: Retail”.

AMBERROSIA

Amberrosia is een professionele organisatie voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen! De franchiseformule begeleidt kinderen in de eerste belangrijke ontwikkelingsfase. Een periode waarin ze ontdekken, leren en een plek in de wereld vinden. Net zo flexibel als onze opvang, is onze zoektocht naar nieuwe ondernemers. Wel of geen ervaring, locatie, kennis van ondernemen, voldoende eigen middelen, maak allemaal niet uit. Alles begint met een goed gesprek.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness telt ca. 120 clubs in Nederland en 15 in België. Jaarlijks openen er zo’n 30 nieuwe clubs en 60% van de franchisenemers is multi-clubowner. De formule heeft de ambitie om voor eind 2022 door te groeien naar 200+ clubs in de Benelux. Anytime Fitness is wereldwijd de snelst groeiende fitnessfranchiseketen met vestigingen op 7 continenten! Sluit aan bij de leukste, sportieve formule met begeleiding van A tot Z!

BAILINE

Bailine is een van origine Noorse organisatie. De groei in Nederland is ingezet. Op dit moment zijn er 16 studio’s. De waardepropositie van Bailine onderscheidt zich in de gezondheidsmarkt door haar totaal concept. Het concept is gebaseerd op 5 bouwstenen, het gebruik van spierstimulatoren is hier voor de basis. Figuurvorming, voedingsadviezen, mentale motivatie, pijnvermindering voor een gezonde leefstijl voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien worden er gezichtsbehandelingen aangeboden. Alle behandelingen worden op persoonlijke wijze begeleidt. De franchiseformule biedt de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op het operationeel functioneren van de studio.  Bailine heeft een eigen academie voor jouw opleiding.

BAKKERTJE BOL

Bakkertje Bol is een relatief jonge formule binnen de franchisewereld; de formule heeft echter alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland! Bijna heel de distributiekolom is in eigen beheer. Bakkertje Bol is daarom in mindere mate afhankelijk van externe leveranciers. Geen wekker midden in de nacht. Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar jij als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

BIEDEN & WONEN

Bieden en Wonen is een commerciële onderneming in de branche makelaardij, maar beschikt over op maat gemaakte bied software. De onderneming Bieden en Wonen is bestaan vanuit de behoefte om 100% transparantie te kunnen bieden aan verkoper en koper van woningen in de ‘gesloten’ makelaarswereld. Wij zijn – sinds 2008 – initiatiefnemer in de woningmarkt met het openbaar en inzichtelijk maken van de biedingsprocedure.

logo BilancioBudget

BILANCIOBUDGET

BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap. Dat doen we door een goede band en samenwerking met de klant op te bouwen. We reageren op een manier die recht doet aan de persoonlijke situatie en gaan hiermee op vertrouwelijke wijze om. Bij BilancioBudget is de klant verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling.

BUDGET HOME STORE

Budget Home Store is het betaalbare woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. Budget Home Store (BHS) is een onderdeel van VME Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren en aangezien VME u als franchisenemer op veel fronten ontzorgt, heeft u alle tijd voor uw klanten en medewerkers.

CARRIÈRE

Carrière is een snel groeiende uitzendbureau. Wij helpen flexwerkers bij het maken van een vervolgstap in hun ontwikkeling. Opdrachtgevers ondersteunen we bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Met het krachtige merk Carrière op zak en een volledige backoffice achter je, ga je aan de slag om te bewijzen dat je een gewaagd partner bent. Onze franchise manager brengt jou in verbinding met de disciplines die aansluiten op jouw behoeften.

CHOCOLATE COMPANY

Chocolate Company combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade welke wordt geproduceerd in de CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

CIJFERMEESTER

CijferMeester is met inmiddels ca. 70 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software, en bieden waarborgen voor de continuïteit van uw dienstverlening.

COUNTR

Countr is de unieke bedrijfsoplossing die de digitale restaurant ervaring opnieuw definieert. Boost je verkoop met meer kanalen op één bestel platform.
Je personeelstekort verdampt met QR-codes, tafelbeheer en keukenmanagement. Nooit meer rijen dankzij onze prachtige kiosks. Nog meer gemak voor klanten met digitaal bestellen en afhalen of thuis bezorgen. Countr biedt realtime inzicht in omzet, winst en voorraad. Interessant om franchisers onderling te benchmarken. Sinds kort zijn wij onderdeel van Valk Solutions. Come, meet & greet het Countr team op stand V.05.

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

In navolging van het grote succes van de Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels bijna 30 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades, vegetarische en vegan opties. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren.

DE BEREN RESTAURANTS

De Beren restaurants bidet al ruim 35 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 55 vestigingen in heel Nederland. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging.

DE NATIONALE FRANCHISE GIDS

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is hét platform in de franchisemarkt. Op ons netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten. Daarnaast organiseert De Nationale Franchise Gids jaarlijks verschillende (online) evenementen voor zowel franchisegevers als potentiële franchisenemers en is het trotse medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

DE PIZZABAKKERS – PIZZA & PROSECCO

De Pizzabakkers staat bekend om haar ambachtelijke, knapperige Romeinse pizza’s. Alle producten worden huisgemaakt met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast zijn in de restaurants onder meer antipasti, dolci, prosecco, prosecco-cocktails en Italiaanse biertjes te verkrijgen. De franchisenemers krijgen ondersteuning op het gebied van onder andere financiering, personeelszaken, marketing en inkoop van Italiaanse ingrediënten.

DIGIHERO

Als startende of groeiende franchise heb je veel aan je hoofd. Dan is het fijn om een partner te hebben die weet wat je nodig hebt om je vak uit te voeren. Zo bieden we VoIP-telefonie, internet maar ook kassasystemen en pin oplossingen aan. Wij zorgen ervoor dat de ICT in orde is. Digihero is dé alles-in-één ICT partner voor MKB bedrijven met een ICT vraagstuk. Kunnen we jou helpen? Bezoek onze stand!

ESPRIT

Het ESPRIT franchise concept biedt een mono-brand store business model met een sterke en duurzame samenwerking tussen ESPRIT en de franchisenemer. Met twaalf hoofd collecties per jaar is er constante vernieuwing van het productaanbod in de winkel. 

ESPRIT heeft de ambitie om uit te groeien tot de beste casual familie fashion brand met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en perfecte kwaliteit weerspiegelt ESPRIT de positieve lijfspreuk ‘We want to make you feel good to look good’. 

ETEN MET GEMAK

Eten met gemak is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk aan huis bezorgd door onze franchisenemers. Onze succesvolle franchiseformule is een laagdrempelige manier om te gaan ondernemen. Je wordt vanaf de eerste stap ondersteunt bij verschillende zaken zoals de KVK, belastingdienst en bank.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

FIT20

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dat ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week en je transpireert niet of nauwelijks. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

FORTUNE COFFEE

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

FranchisePlus

FRANCHISE+

Franchise+ is een franchisemedia en marketingbedrijf die werkt en een bijdrage levert aan de groeidoelstellingen van verschillende franchiseformules. Franchise+ staat voor inspiratie, resultaat, vernieuwing en ambitie en heeft als doel om iedereen die iets met franchising heeft of wil bij elkaar te brengen. De belangrijkste kanalen waarmee de franchisemarkt bewerkt wordt zijn: online platform, nieuwsbrief, vakblad, kleinere en grotere evenementen. De media van Franchise+ fungeert als middel om aspirant-franchisenemer te introduceren en verbinden bij franchiseformules. 

FreshPC Logo

FRESHPC NEDERLAND

Wij bieden franchiseposities voor personen die een succesvol servicebedrijf willen drijven vanuit huis of eigen bedrijf. De werkzaamheden omvatten: Consult – Computerherstel – Computerhulp op locatie – Computerhulp op afstand – Aanbrengen van optimale beveiliging – Serverbeheer en netwerkbeheer (optioneel) – Implementatie en beheer van ICT oplossingen (optioneel). Je bent welkom als professionele computerhulp om door te groeien naar Allround ICT dienstverlener. Jouw passie gaat uit naar computertechniek, informatica en draadloze communicatie en  je hebt bij voorkeur praktische ervaring in de ICT opgedaan.

FT-CLUB

FT-CLUB is een high-end formule met de perfecte mix van hooggekwalificeerde Personal Training en moderne, zeer efficiënte trainingssystemen. En niet onbelangrijk: FT-CLUB staat voor sporten met een hoge FUN-factor! FT-CLUB onderscheidt zich bewust van een klassieke sportschool en richt zich uitsluitend op Functional Training.

FUNX

FunX is een Urban radiostation voor jongeren en jongvolwassenen in de grote steden. Het vervult een rol in het dagelijks leven van stadsjongeren met een uniek muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen. FunX Media is verantwoordelijk voor de verkoop van reclamecommercials op FunX. Daarnaast dient FunX Media als kweekvijver voor jonge ondernemers en organiseert het jaarlijks het businessevent, FunX Media Business Award. Om jongeren op weg te helpen binnen het ondernemerschap bieden wij motiverende pitches, speeches en masterclasses.

HAPPY BODIES

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”. De franchiseformule wil mensen gezonder en gelukkiger van het leven laten genieten. Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen de sporter bij het behalen van zijn / haar doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met de gezondheid en eventuele medische situatie. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

HERBERGIER

Ondernemerschap in de zorg? Dat is geen standaard manier van werken, maar bij de Herbergier kiezen we er heel bewust voor. Zo kunnen professionals hun passie inzetten om de zorg voor mensen met geheugenproblemen op hun eigen manier in te vullen.

HUSSE

Husse is de Europese marktleider in levering van Zweeds Super premium kwaliteit voeding voor honden en katten. Wij leveren onze producten persoonlijk aan huis, de kwaliteit van onze voeding en de uitmuntende service maakt ons uniek. Diervoeding is niet recessie gevoelig en heeft geen hinder van seizoensinvloeden. De formule is sinds de lancering ruim 30 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid en ondertussen uitgerold in meer dan 50 landen met ruim 1.100 franchisenemers wereldwijd.

INTERSWAPP

Kom je uit een branche waar een groot tekort aan vakmanschap is? InterSwapp heeft voor dit probleem dé oplossing! Wat is nu leuker dan met het beroep waar jij affiniteit mee hebt, diensten en adviezen te leveren én het te kort aan personeel op een leuke manier op te lossen? Dat kan bij InterSwapp! Wij zoeken toppers in o.a. de volgende branches: horeca, bouw, ICT, onderwijs, media, verkoop, tandzorg en thuiszorg!

InXpress logo

INXPRESS NEDERLAND

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. In de UK zijn meer dan 90 franchisers actief waarvan er vele een topinkomen verdienen. Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes.

I-TEAM GLOBAL

i-team gelooft dat de traditionele manier van schoonmaken niet meer afdoende is. Door vernieuwende oplossingen veranderen en verbeteren we de schoonmaak industrie. We dragen niet alleen maar bij aan de facilitaire kant van schoonmaken, maar met onze unieke 4D kijk, vooral ook aan het welzijn van mensen; zowel schoonmakers als de gebruikers van de leefruimte. Zo zijn de mensen blijer. En de planeet ook, door zuiniger en efficiënter met grondstoffen om te gaan.

JOHNNY’S BURGER CO.

Johnny’s Burger Co. is opgericht in 2011, het eerste Burger Delivery concept in Nederland. Wij bezorgen kakelverse hamburgers zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. 100% traceerbaar rundvlees, 100% Halal op bestelling gemaakt. Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen zijn we op zoek naar nieuwe franchisenemers door heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor worden franchisenemers in veel facetten ondersteund. Zo ontzorgen we onze ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing.

KENNETH SMIT

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Ze beschikken over experts die samen hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten alle teamleden meteen aan de slag. Of het nou gaat om soft skills of theoretische kennis, Kenneth Smit laat het je meteen ervaren en toepassen in de praktijk.

KOELEWIJN & PARTNERS

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

KWALITARIA

De meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland zoekt enthousiaste ondernemers! Als franchisenemer van Kwalitaria profiteer je van de beste marketing, inkoopvoordelen en ondernemerssupport. Hierdoor kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop.

LIVE ESCAPE

Live Escape opende haar eerste escape room in Nederland in 2016 en sindsdien is de succesvolle franchiseformule hard aan het groeien. De professionele en innovatieve franchiseformule van Live Escape biedt de perfecte mix van marketing, procesautomatisering en de levensechte decoratie in hun escape rooms. De slogan en belofte van Live Escape is ‘A one hour experience, a lifetime memory’’ om klanten binnen slechts één uur een ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten.

LUDWIG & VAN DAM

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau. Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden duurzaam begeleid, onder andere bij het opstellen en het herzien van franchise-overeenkomsten en aanverwante contracten. Daarnaast zijn onze specialisten actief bij reorganisaties van franchise-organisaties.

LXA ADVOCATEN

LXA Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise, binnen welke praktijkgroep diverse advocaten zich, ieder met hun eigen specialiteit, voornamelijk bezighouden met franchise. LXA Advocaten heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

MAKELAAR VOOR EEN UUR

Makelaar voor een uur is het makelaarskantoor dat eerlijk is en het verschil maakt binnen de Nederlandse woningmakelaardij. Heb jij een groot netwerk? Ben je commercieel en gedreven, wil je zelfstandig zijn, zonder gezeur van een backoffice en hoge vaste lasten? Wil je binnen een maand beginnen? Dat kan! Wordt hèt eerste makelaarskantoor van jouw regio dat werkt via onze vernieuwende en aansprekende succesformule! Bezoek onze stand en wie weet open jij straks jouw eigen makelaarskantoor.

MITRA DRANKENSPECIAALZAKEN

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchisemogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

NR1 WEBSHOPS

Wil jij een succesvolle webshop starten of jouw huidige webshop naar een hoger niveau tillen? NR1 helpt jou met online ondernemen! Als partner van NR1 kun jij je focussen op waar jij goed in bent: ondernemen. Het platform van NR1motor.nl dient als voorbeeld voor alle andere NR1-webshops. De franchisepartners maken gebruiken van dezelfde technologie maar dan voor het product van hun keuze. Wij bouwen jouw NR1-Webshop en helpen je met alle essentiële zaken zoals productpresentatie, inkoop, marketing en fulfilment. 

OPTIE1

De telefoon is allang niet meer om alleen mee te bellen. Het is de afstandsbediening van ons leven geworden. Daarom zijn wij geen winkel voor telefonie meer, maar een speciaalzaak voor Smart Living. Met complete oplossingen op het gebied van energie, installatie, reparatie, beveiliging en telecom- smarthome producten. Oftewel: Alles om slim en comfortabel te kunnen leven. Met de modules energie, internet & TV, smartphone, zakelijk en smarthome, kunnen producten en diensten in de winkel worden gedemonstreerd.

O’TACOS

De succesvolste franchiseformule van Frankrijk is van start gegaan in Nederland! O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de Franse taco centraal staat. De smaak is aangepast aan de Europese voorkeuren. Al het vlees is halal gecertificeerd en van de allerbeste kwaliteit. De klant wordt in vier stappen naar de uiteindelijke keuze geleid. De formule bestaat uit een restaurant, delivery en take-away. Kom proeven van ons concept!

PEPP.FIT

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Na een vliegende start in Breda is het Pepp.fit concept inmiddels ook succesvol in Rotterdam, Etten-Leur en Roosendaal. Pepp.fit biedt je een kosteneffectief sportconcept met een overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een actieve en sportieve manier wil ondernemen. Trainerservaring is niet direct een vereiste.

PEP LEGAL FRANCHISE LAWYER

Advocatenkantoor Pep Legal is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en contractenrecht. Onze advocaat is juridisch partner van bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules. Onze advocaat helpt franchisegevers, franchisenemers en bedrijven in samenwerkingsverbanden. Onze advocaat biedt proactieve juridische ondersteuning en geeft je duidelijk advies tijdens je franchise- en samenwerkingsuitdagingen. Zo denkt je persoonlijke specialist van Pep Legal doorlopend met je mee over je plannen en concrete uitvoering, communiceert met je wanneer nodig en gewenst, en stimuleert je om jouw franchise doelstellingen te behalen.

PITAYA

Pitaya is sinds de oprichting in 2010 de onbetwiste pionier van de stedelijke Thaise keuken in Europa. In 2016 werd de formule genomineerd als “Franchise Revelation of the Year”. Door de krachten te bundelen wordt het Pitaya-concept gepositioneerd op de “Fast Good” markt door veel groenten en verse producten aan te bieden, die dezelfde ochtend door de teams worden gesneden en bereid. De formule heeft inmiddels 70 restaurants in België, Spanje, VK en Noord-Afrika.

ROSECURE

Als ondernemer werkt u hard aan uw bedrijf. Dan wilt u het bedrijf natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en brand. RoSecure biedt sinds 2017 professionele beveiligingsoplossingen en is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij werken enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten met de meest betrouwbare techniek en infrastructuur. Hierbij is het doel om u te voorzien van de nodige adviezen en oplossingen, waardoor u zonder zorgen kunt ondernemen.

SAAR AAN HUIS

Saar aan Huis is een franchiseformule voor aanvullende mantelzorg met vestigingen in heel Nederland. Voor ouderen die thuis wonen en ondersteuning nodig hebben, regelen zij gemotiveerde zorgverleners: Saars. De Saars zijn gespecialiseerd in ouderenzorg. Hieronder vallen ook ouderen met dementie of Parkinson. Saar aan Huis verzorgt tevens gespecialiseerde diensten zoals 24-uurszorg of nachtzorg. Daarnaast ontlast Saar aan Huis overbelaste mantelzorgers: de partner of kinderen van bijvoorbeeld een oudere met dementie.

SCOUT

Scout zorgt voor zakelijke groei door focus te leggen op de kracht van menselijke interactie. Door samen ondernemend gedrag te toetsen en (verder) te ontwikkelen, helpen we ondernemers en ondernemende leiders succesvoller te zijn en doelen makkelijker te realiseren. Wij helpen met de recruitment van nieuwe ondernemers, development en consultancy. Aandacht, oprecht en positief zijn de drie pijlers die ons uniek maken.

SPECSAVERS

Specsavers biedt samen met 30.000 partners en collega’s wereldwijd aan 31 miljoen klanten oog- en hoorzorg. De Specsavers-organisatie wordt gerund als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van de 144 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail. De partners profiteren van ondersteuning bij onder meer marketing, financiën, inkoop en IT.

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso franchise streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 35 vestigingen over het hele land weet iedereen de verse Mexicaanse gerechten van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel. Met een uitgebreid assortiment is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt.

THOMASHUIS

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. In een Thomashuis wonen maximaal 9 bewoners op een zo gewoon mogelijke manier samen met een tweetal zorgondernemers. Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen.

TOKYO RAMEN TAKEICHI

Tokyo Ramen Takeichi is volledig toegewijd om een 100% authentieke Japanse ervaring aan haar klanten te geven. Onze Japanse koks verwerken de beste lokale ingrediënten in originele Japanse gerechten, zonder compromissen. Tokyo Ramen Takeichi is gebaseerd op gezonde en uitstekende kippenbouillon. Om ook de vegetariër een net zo prettige ervaring te geven, hebben onze koks ook een heerlijke vegetarische bouillon ontwikkeld. De recepten zijn zodanig verfijnd zodat de gerechten de echte Japanse smaak hebben.

TRENDHOPPER

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Voor ons Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer. Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

TUBZ

TUBZ automaten zijn de nieuwe generatie vendingautomaten: ze bevatten een grote range heerlijke hartige en/of zoete producten in verpakte cups die zó zijn ontworpen dat ze er niet alleen aantrekkelijk uitzien maar er ook voor zorgen dat het product vers blijft. De torens werken volledig mechanisch waardoor ze overal geplaatst kunnen worden.

Uw TopSlijter

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

VIAVIELA

Gelukkige kinderen grootbrengen: dat is waar we als Gastouderbureau ViaViela sinds onze oprichting in 2005 voor gaan. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De manier waarop we onze gastouderopvang vormgeven is deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

WORLD OPTIONS

World Options is specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden. Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en ontwikkeling en met een bewezen succesfactor.

Hoofdsponsors