Deelnemers – Franchisebeurs Onderneem 't!

deelnemers

30ML COFFEE ROASTERS

30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ml meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving.

ABEOS

Als zelfstandig ondernemer van jouw Abeos Uitzendbureau vestiging ben je verantwoordelijk voor het zoeken en matchen van vakkrachten aan opdrachtgevers. Ons centrale bedrijf is Abeos Service Groep en helpt je nu en in de toekomst snel op weg. Marketing, Backoffice, Finance, IT en HR ondersteunen in jouw ondernemerschap. Zo ervaar je de vrijheid én verantwoordelijkheid van het ondernemerschap, maar wel met een steuntje in de rug.

ACT FORT ADVOCATEN

act Fort Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met 35 advocaten in Amsterdam. Naast vastgoedrecht en ondernemingsrecht zijn wij gespecialiseerd in franchiserecht. Ons franchiseteam weet wat er komt kijken bij een franchiserelatie: van de start van een franchiseformule, het opstellen en wijzigen van de franchiseovereenkomsten, de samenloop met huurkwesties, het oplossen van geschillen tot de impact van de nieuwe Wet Franchise en het onderhandelen met alle stakeholders. Wij adviseren een groot aantal retailers en horecaondernemers, waardoor we de dynamiek en de complexiteit van de markt als geen ander begrijpen.

ACTIONCOACH

Coaching is de nieuwe consultancy. Waar de consultant voornamelijk advies geeft is de business coach de ware sparringpartner van de ondernemer. En bij ActionCOACH gaan we nog een stap verder omdat alleen ACTIE tot resultaten leidt. Met ons bewezen groeimodel en beproefde coachingaanpak leveren we de ondernemer meer op dan we kosten, en dat garanderen we.

ALEXANDERHOEVE

De Alexanderhoeve maakt heerlijke kaas bereikbaar voor iedereen. Het motto is door de jaren heen altijd hetzelfde gebleven: “Alleen de beste kwaliteit en smaak”. In de loop van de jaren heeft de Alexanderhoeve meerdere kaasprijzen gewonnen. In de winkels van de Alexanderhoeve kijk je je ogen uit. Hier vind je lekker eten, zoals versgebrande noten, smaakvolle Hollandse kaas en heerlijke likeuren.

AMBERROSIA

Amberrosia is een professionele organisatie voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen! De franchiseformule begeleidt kinderen in de eerste belangrijke ontwikkelingsfase. Een periode waarin ze ontdekken, leren en een plek in de wereld vinden. Net zo flexibel als onze opvang, is onze zoektocht naar nieuwe ondernemers. Wel of geen ervaring, locatie, kennis van ondernemen, voldoende eigen middelen, maak allemaal niet uit. Alles begint met een goed gesprek.

ANNE&MAX

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. Anne&Max is zo ingericht dat zowel gasten die alleen komen en kleine groepen een plek kunnen vinden waar ze zich op hun gemak voelen. Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness telt ca. 120 clubs in Nederland en 15 in België. Jaarlijks openen er zo’n 30 nieuwe clubs en 60% van de franchisenemers is multi-clubowner. De formule heeft de ambitie om voor eind 2022 door te groeien naar 200+ clubs in de Benelux. Anytime Fitness is wereldwijd de snelst groeiende fitnessfranchiseketen met vestigingen op 7 continenten! Sluit aan bij de leukste, sportieve formule met begeleiding van A tot Z!

BAILINE

Bailine is een van origine Noorse organisatie. De groei in Nederland is ingezet. Op dit moment zijn er 16 studio’s. De waardepropositie van Bailine onderscheidt zich in de gezondheidsmarkt door haar totaal concept. Het concept is gebaseerd op 5 bouwstenen, het gebruik van spierstimulatoren is hier voor de basis. Figuurvorming, voedingsadviezen, mentale motivatie, pijnvermindering voor een gezonde leefstijl voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien worden er gezichtsbehandelingen aangeboden. Alle behandelingen worden op persoonlijke wijze begeleidt. De franchiseformule biedt de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op het operationeel functioneren van de studio.  Bailine heeft een eigen academie voor jouw opleiding.

BARISTA CAFÉ

Barista Café is een ontmoetingsplek waar je geniet van een heerlijk kopje koffie met een versgebakken koekje. Verlangen naar iets anders bij je koffie? Maak een keuze uit ons huisgemaakte gebak. Geniet van een uitgebreide lunch of kom gezellig ontbijten. Op onze menukaart is voldoende voor iedereen. De formule staat voor kwaliteit in alles wat we doen. We serveren goede producten en geloven in comfortabel meubilair en service gerichte bediening. Bij Barista Cafe werken we met passie en liefde voor onze producten en het horecavak. Hiernaast heeft de franchiseformule als doel om de beste koffie van Nederland te schenken.

BIG BREAD KITCHEN

Big Bread Kitchen is dé succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom. De franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door goed te luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument. De eerste vestiging werd in 2003 in Tiel geopend door de heer Sheng Chen. Een tweede vestiging volgde snel. De franchiseformule telt inmiddels 26 vestigingen door het gehele land.

BLS SIGN & PRINT

BLS Sign & Print kan elke uitdaging aan. Juist de diversiteit is de kracht van het bedrijf. Een familiebedrijf dat sinds 1976 de specialist is in reclame & signing in en rondom bedrijfspanden. Van gevelreclame, buitenzuilen, buitenbewegwijzering, interne signing en autobelettering. We hebben verschillende opdrachtgevers met meerdere vestigingen. Voor horeca en retailers verzorgen we de gevelreclame, interieur signing, etc. Maar dit is slechts een kleine greep uit ons zeer complete productportfolio. BLS produceert, monteert en onderhoud ook lichtmastreclames. Op dit moment hangen er hiervan in Nederland circa 8300 stuks.

BOSBOX SELFSTORAGE 

BosBox is een jong bedrijf maar met veel ervaring in huis. De personen die bij BosBox werken, hebben immers jarenlange ervaring in deze branche. Bosbox is een flexibele organisatie met een box voor iedere grootte en dus voor ieder budget. BosBox biedt u en uw goederen een veilige en bewaakte opslag. Het huren van een box is namelijk niet enkel een ruimte of tijdelijk iets bewaren. Bij BosBox zorgen wij er ook voor dat uw goederen veilig zijn.

BUSINESSBUILDING

BusinessBuilding beoogt commerciële resultaten te verbeteren, waardoor een blijvende rendementsverbetering ontstaat. Een blijvende resultaatsverbetering door een combinatie van verandering in gedrag en proces en verbetering van commerciële vaardigheden. We stemmen onze integrale en pragmatische aanpak af op de situatie van je organisatie en je doelstellingen als ondernemer. Zo realiseren we de gewenste resultaten en maken wij je ambities waar.

CHOCOLATE COMPANY

Chocolate Company combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade welke wordt geproduceerd in de CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

CORNÉ WONEN

Corné Wonen is gespecialiseerd in luxe meubels van hoge kwaliteit met optimaal wooncomfort. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: Passe Partout, Danca, Gealux, De Toekomst en Vermeer Meubelen. Dit aanbod breidt zich steeds verder uit met kwaliteitsmerken waarmee wij de collectie verrijken. Vrijwel al onze merken zijn van Nederlandse makelaardij. Dat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen en dat er eindeloze maatwerkoplossingen mogelijk zijn. U kunt de meubels uit onze collectie aanpassen en verfijnen tot het precies die uitstraling en klasse heeft waar u als liefhebber van luxe naar op zoek bent.

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

In navolging van het grote succes van de Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels bijna 30 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades, vegetarische en vegan opties. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren.

DE BEREN RESTAURANTS

De Beren restaurants bidet al ruim 35 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 55 vestigingen in heel Nederland. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging.

DE NATIONALE FRANCHISE GIDS

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is hét platform in de franchisemarkt. Op ons netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten. Daarnaast organiseert De Nationale Franchise Gids jaarlijks verschillende (online) evenementen voor zowel franchisegevers als potentiële franchisenemers en is het trotse medeorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

DOPPIO ESPRESSO

Doppio Espresso is een plek voor ontspanning en een moment rust in de hectiek van alledag. Een plek waar we geloven in de kunst van het nietsdoen en de waarde die daarin schuilt. Vanuit het oogpunt van de gast uiteraard, want wij zetten alles op alles om hen een verwenmoment te laten ervaren. Vanaf het begin is het onze ambitie om de Doppio Espresso kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen. 

ELLIS GOURMET BURGER

Ellis Gourmet Burger is voor de liefhebbers van friet, hamburgers en salades. Ellis is van oorsprong een Belgisch bedrijf en kent meerdere succesvolle vestigingen over heel Nederland. De franchiseformule heeft 4 vestigingen in Nederland en 15 vestigingen in België. Ellis Gourmet Burger is opzoek naar enthousiaste franchisenemers om het succes van de formule uit te breiden. 

EYELOVE

Eyelove Brillen .. complete bril op sterkte met gratis oogmeting! Eyelove levert sinds 2010 (zonne)brillen op sterkte tegen zeer aantrekkelijke prijzen via een shop-in-shop concept. Deze brillen worden verkocht bij meer dan 150 verkooppunten in Nederland en België. Dit doen wij o.a. bij drogisterijen, apotheken en diverse zelfstandige ondernemers. Wij vragen drie meter vrije ruimte voor ons wandmeubel en enthousiasme voor ons product. U ontvangt marge over ieder verkochte bril en heeft geen inkooprisico. Daarnaast zijn er geen hoge opstartkosten en investeringen nodig.

EXTENDA RETAIL

ExtendaGO, dat onderdeel is van ExtendaRetail, vergroot het succes van retailers door winkelprocessen te stroomlijnen. We helpen retailers te moderniseren met ExtendaGO Point of Sale (POS) en Retail Cloud, voor een geïntegreerde salesomgeving. Onze oplossing biedt een toonaangevende POS en een uniform verkoopplatform, waarmee je transacties voltooit vanaf een traditionele kassa, een mobiel apparaat of een tablet-POS. Alle gegevens worden automatisch met live-updates naar je Retail Cloud gestuurd. Op basis van onze expertise bouwen wij software die retailers grote kansen biedt om hun omzet te verhogen. Simpel gezegd: Wij inspireren retailers om verder te gaan.

FAMILY

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

FEELGOOD

Feelgood biedt trainingen aan voor diegenen die goed voor hun lichaam willen zorgen. Ongeacht het startpunt en zonder enige lichaams- of prestatiedruk. Bij Feelgood train je in een prettige omgeving waar je jezelf kunt zijn en je vanaf het eerste moment het gevoel hebt dat jij de controle hebt.

FILTA ENVIRONMENTAL

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service.

FIT20

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dat ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week en je transpireert niet of nauwelijks. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

FITPLUS CLUB

fit+ is je eerste aanspreekpunt voor fitness en gezondheid. In onze ultra moderne fitness-studios, met de meest moderne apparatuur, kun je met de fit+ programma’s je persoonlijke doelen realiseren.

FOODMASTER

Foodmaster is er voor en door echte snackfans, al ruim 20 jaar. We verkopen jaarlijks ruim 400.000 kroketten en 2,5 miljoen porties friet vanuit bijna 50 vestigingen verspreid over het land. En dat is dan nog maar een klein gedeelte van het assortiment. Een assortiment waar we trots op zijn, want bij ons gaat er alleen maar kwaliteit over de toonbank. Door te werken met friet en snacks van A-merken en versproducten van onze lokale partner VHC smaakt het altijd goed bij Foodmaster. 

FORTUNE COFFEE

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

FranchisePlus

FRANCHISE+

Franchise+ is een franchisemedia en marketingbedrijf die werkt en een bijdrage levert aan de groeidoelstellingen van verschillende franchiseformules. Franchise+ staat voor inspiratie, resultaat, vernieuwing en ambitie en heeft als doel om iedereen die iets met franchising heeft of wil bij elkaar te brengen. De belangrijkste kanalen waarmee de franchisemarkt bewerkt wordt zijn: online platform, nieuwsbrief, vakblad, kleinere en grotere evenementen. De media van Franchise+ fungeert als middel om aspirant-franchisenemer te introduceren en verbinden bij franchiseformules. 

GASTROVINO

Gastrovino bestaat sinds 1932 en heeft 31 winkels door heel Nederland. Gastrovino is een totaalconcept in wijn, vers en delicatessen, waarbij de ondernemer zelf bepaald op welke aspecten hij de nadruk wil leggen. Het assortiment kan de ondernemer naar keuze samenstellen. Met eigen accenten. Van verse vleeswaren, kazen, noten, lekkernijen, tapas, geschenkpakketten en wijnen die exclusief door Gastrovino worden geïmporteerd.

GERDA AAN HUIS

Gerda aan Huis is de specialist in de regio op het gebied van aanvullende mantelzorgondersteuning. Gerda aan Huis biedt zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te optimaliseren. Ieder persoon die zich, om wat voor reden dan ook, verbonden heeft aan een Gerda aan Huis is uniek en heeft eigen verlangens, wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis.

HADO

HADO is ’s werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR). Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sport zoals jij het kent! Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van het voor iedereen bekende trefbal (dodgeball).

HAPPY BODIES

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”. De franchiseformule wil mensen gezonder en gelukkiger van het leven laten genieten. Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen de sporter bij het behalen van zijn / haar doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met de gezondheid en eventuele medische situatie. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

HEART SELLING

Door de eeuwen heen en uit onderzoek blijkt dat ‘verkopers’ de vernieuwers zijn van commerciële groei en beter klantcontact. Heart Selling draagt direct bij aan het beste klantcontact en de hoogste verkoopkwaliteit.

Wil je onderdeel zijn van een groeiend team friendchisers en samenwerken als commercieel sparringpartner, trainer en coach, voor innovatieve MKB-bedrijven en wereldberoemde, grootzakelijke organisaties in Nederland en soms internationaal, zoek je ons dan op (stand D12)? Laten we dan onderzoeken hoe we samen goed geld verdienen met grensverleggende commerciële groei programma’s, die leiden tot ‘vriendschap met de klant en liefde voor de verkoop’.

HELDEN VAN NU

Zakelijk internet moet het altijd doen. Voor minder doen we het niet. Onze internetverbindingen gaan nooit ‘plat’ dankzij een uniek back-up-systeem. We bieden innovatieve data- en telecomoplossingen en houden van korte lijnen en echte aandacht. Bij ons is de start-up spirit springlevend. Wij zijn Helden Van Nu. De Provider voor het MKB.

HUSSE

Husse is de Europese marktleider in levering van Zweeds Super premium kwaliteit voeding voor honden en katten. Wij leveren onze producten persoonlijk aan huis, de kwaliteit van onze voeding en de uitmuntende service maakt ons uniek. Diervoeding is niet recessie gevoelig en heeft geen hinder van seizoensinvloeden. De formule is sinds de lancering ruim 30 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid en ondertussen uitgerold in meer dan 50 landen met ruim 1.100 franchisenemers wereldwijd.

IN PERSON

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Met onze franchiseformule maken we samen met bevlogen ondernemers het verschil in de regionale en lokale markt. Ondernemerschap vormt de rode draad in de merkpositionering van In Person. We dagen de bestaande werkwijze uit, werken intensief samen en maken jouw organisatie tot een succes. Iedere ‘In Person’ herkent zichzelf in onze belangrijkste waarden: ondernemend, daadkrachtig, sprankelend zijn.

INXPRESS NEDERLAND

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. Geen onpersoonlijke websites of langdurende 0900 nummers, maar een persoonlijke en toegewijde ‘customer support’. Aandacht voor onze klanten is de basis van het wereldwijde succes van InXpress.

KENNETH SMIT

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Ze beschikken over experts die samen hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten alle teamleden meteen aan de slag. Of het nou gaat om soft skills of theoretische kennis, Kenneth Smit laat het je meteen ervaren en toepassen in de praktijk.

KOELEWIJN & PARTNERS

Koelewijn & Partners ondersteunt al ruim 30 jaar franchisenemers en franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen. Koelewijn & Partners brengt franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie.

KIPPERIJ

Kipperij verenigt een vers speciaalzaak met de snelstgroeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. De formule combineert het beste van twee markten en heeft hier een unieke succesformule van gemaakt. Kipperij bereidt elke dag gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen in de winkel langs komen of ze kunnen online bestellen op onze website. De maaltijden worden dan warm thuisbezorgd.

Droomt u van een eigen winkel en het verkopen van Deens design keukens voor verrassend lage prijzen? Laat uw droom werkelijkheid worden met Kvik franchise.

Als franchisenemer bij Kvik geniet u van het beste van beide werelden. U bent zelfstandig, maar tegelijkertijd staat u met Kvik franchise als samenwerkingspartner sterk. Kvik franchsie biedt een uitgewerkt en professioneel concept en een sterk merk, die onze franchisenemers moeten overbrengen en waarvoor ze garant moeten staan.

KWALITARIA

De meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland zoekt enthousiaste ondernemers! Als franchisenemer van Kwalitaria profiteer je van de beste marketing, inkoopvoordelen en ondernemerssupport. Hierdoor kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop.

LXA ADVOCATEN

LXA Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. LXA heeft een aparte praktijkgroep Franchise, binnen welke praktijkgroep diverse advocaten zich, ieder met hun eigen specialiteit, voornamelijk bezighouden met franchise. LXA Advocaten heeft ruime ervaring met franchise en het samenbrengen van diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, (Europees) mededingingsrecht, insolventie en intellectuele eigendom). Wij zijn in staat om zowel de franchisegevers als de franchisenemers optimaal te bedienen.

LUDWIG & VAN DAM

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in Nederland. Het kantoor beschikt over ruime kennis en ervaring en werkt met personeelsleden met hoog denk- en werkniveau.

Door onze specialisten worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Franchisegevers worden duurzaam begeleid, onder andere bij het opstellen en het herzien van franchise-overeenkomsten en aanverwante contracten. Daarnaast zijn onze specialisten actief bij reorganisaties van franchise-organisaties. Naast franchisegevers worden ook franchisenemers door ons begeleid in onder andere: het duurzaam bijstaan van besturen van verenigingen van franchisenemers en het optreden ten bate van (groepen van) franchisenemers in conflictsituaties

MAALTIJD COMPLEET

Maaltijdbezorging doet het geweldig op dit moment en laat zelfs een extra groei zien door alle corona maatregelen. Wij bieden een enorme keus aan verse maaltijden die wekelijks variëren in samenstelling en zijn qua componenten ook nog eens onderling te combineren. Hierdoor groeien de keuzemogelijkheden aanzienlijk en wordt het assortiment ook nooit eentonig.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij uitsluitend verse maaltijden bezorgen in tegenstelling tot andere aanbieders die “vers” diepvries of gepasteuriseerde maaltijden leveren.

MAALTIJD THUIS

Maaltijd Thuis is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk aan huis bezorgd door onze franchisenemers.

MAKELAAR VOOR EEN UUR

Zowel starters als kandidaten die hun sporen in de makelaardij hebben verdiend, komen in aanmerking voor de Makelaar voor een uur franchise. Makelaar voor een uur is het makelaarskantoor dat het verschil maakt binnen de Nederlandse woningmakelaardij. Met een vernieuwend verdienmodel en state-of-the-art presentatietools. Daarnaast nemen wij veel werk voor jou uit handen. Daardoor kan jij je richten op de zaken waarmee jouw kantoor omzet maakt.

MYPOS

myPOS is een eenvoudig ‘business-in-the-box’-concept dat micro-ondernemingen en MKB-bedrijven een kostenefficiënte oplossing biedt om kaart- en elektronische betalingen te kunnen accepteren. myPOS heeft tot zover meer dan 100.000 bedrijven bereikt en groeit nog steeds.

NEW YORK PIZZA

New York Pizza is een begrip in de Nederlandse fastfood sector. Al sinds de start in 1993 zijn zij innovatief, vooruitstrevend en ambitieus! Ooit als eerste begonnen met slice-vestigingen in de drukke winkelstraten, later groot geworden met hun delivery en take-away concept. De komende jaren groeien zij met nog eens 80(!) locaties. Het verschil zit ‘m in de smaak. It’s the dough (het deeg), want dat is het geheim en dat proef je meteen. De kwaliteit van hun producten heeft ze tot de grootste pizzaketen van Nederland gemaakt.

NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Andere doelstellingen van de NFV zijn onder andere: kennisbundeling en kennisoverdracht, voorlichting en oriëntatie op franchisemogelijkheden. De belangrijkste activiteiten zijn onder andere het organiseren van seminars en congressen en toetsing van franchisecontracten voor leden.

PAYINGIT

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten. Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap. Wij regelen uitzend services, uitbesteed werkgeverschap (payroll en uitzenden), ZZP factoring en salarisadministratie voor bedrijven. 

PAYPER 

Medewerkers bepalen de kwaliteit van een organisatie en zijn dus je kostbaarste asset. Momenteel gaan de ontwikkelingen razendsnel en is flexibiliteit noodzaak. Payper helpt met het optimaal inrichten van de flexibele werkschil. Wij hechten waarde aan een goede verstandhouding en
transparantie. Op basis van de koers die je vaart en de doelen die je hebt, nemen we je personeelszaken uit handen en dragen bij aan goed werkgeverschap. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en -deling helpen wij jou en jouw organisatie te groeien. Zo kun jij je focussen op jouw core business en samen met je werknemers het beste uit jouw organisatie halen.

PEP LEGAL FRANCHISE LAWYER

Advocatenkantoor Pep Legal is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en contractenrecht. Onze advocaat is juridisch partner van bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules. Onze advocaat helpt franchisegevers, franchisenemers en bedrijven in samenwerkingsverbanden. Onze advocaat biedt proactieve juridische ondersteuning en geeft je duidelijk advies tijdens je franchise- en samenwerkingsuitdagingen. Zo denkt je persoonlijke specialist van Pep Legal doorlopend met je mee over je plannen en concrete uitvoering, communiceert met je wanneer nodig en gewenst, en stimuleert je om jouw franchise doelstellingen te behalen.

PEPP.FIT

Pepp.fit is een eigentijds micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) gericht op bloedsomloop, huidverbetering, vetverbranding en spierversteviging waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur. We bieden je een kosteneffectief concept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een bewuste  manier wil ondernemen en structuur wil bieden aan zijn leden.

PLATINUMPOS

PlatinumPOS heeft al ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen en ondersteunen van kassasystemen voor de horeca en retail. Zij opereren vanuit een kantoor in Delft en Deurne zodat ze een optimale dekking voor Nederland kunnen aanbieden. Naast kassasystemen bouwde PlatinumPOS een specialisme op voor het gehele ecosysteem om de kassa heen. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met administratiepakketten en/of ERP systemen, selforder oplossingen, webshops, bestelzuilen en meer. Kortom; een sparringpartner voor uw gehele digitale behoeften. PlatinumPOS heeft daarbij ook kennis over en ervaring met het aanleggen en monitoren van netwerken. Zo wordt u niet van het bekende “kastje naar de muur gestuurd”, maar kunt u ervoor kiezen om met een telefonisch al uw support vragen te stellen.

POSTMASTERS

PostMasters franchise is de nummer 1 op gebied van Logistiek en Digitaal drukwerk. De onderneming is een niche speler in de logistieke pakket- en postmarkt. Door de combinatie van concurrerende prijzen, uitstekende producten en altijd in de buurt van haar MKB klanten heeft PostMasters franchise concurrentie voordeel. PostMasters franchise is aantrekkelijk door de lage investeringskosten en het feit dat er niet veel personeel nodig is. U kunt dus met een lage investering het bedrijf starten en verder uitbouwen.

PUDU ROBOTICS

Pudu Robotics, gevestigd in Shenzhen en opgericht in 2016, is een toonaangevende, op technologie gerichte onderneming die zich toewijd tot de ontwerpen, R&D, productie en verkoop van commerciële servicerobots met als missie robots te gebruiken om de efficiëntie van menselijke productie en leven te verbeteren.

ROSECURE

Rosecure levert sinds 2017 professionele beveiligingsoplossingen. Wij zijn een BORG gecertificeerd beveligingsbedrijf en werken enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit. Onze alarmsystemen zijn van Honeywell of Texecom. Al onze monteurs zijn opgeleid en hebben de benodigde papieren. Iedereen is in het bezit van een TBV of MBV diploma. Hiermee willen wij de klant ook voorzien van de nodige adviezen en oplossingen waarmee de klant zich veilig voelt en jaren verder kan!

SPECSAVERS

Ondernemen bij Specsavers betekent een bijdrage leveren aan onze ambitieuze missie. We zijn hard op weg om betere oog- en hoorzorg voor zo veel mogelijk mensen toegankelijker te maken. Specsavers is anders dan andere optiekorganisaties. We runnen onze organisatie als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van onze 142 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail.

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso franchise streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

SWISS ALLURE

Swiss Allure is dé high end laserkliniek, gespecialiseerd in definitief ontharen, tatoeage verwijderen, tanden bleken én huidverbetering. Ons hardwerkende team is toegewijd aan het aanbieden van toegankelijke en betrouwbare behandelingen. Ons groeiende klantenbestand en de klanttevredenheid zijn het bewijs van onze succesvolle formule.

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 35 vestigingen over het hele land weet iedereen de verse Mexicaanse gerechten van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel. Met een uitgebreid assortiment is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt.

THE ALTERNATIVE BOARD

The Alternative Board franchise (TAB) helpt bedrijfseigenaren al meer dan 30 jaar hun bedrijf en hun leven te veranderen door middel van adviesraden (advisory boards) voor bedrijfseigenaren in combinatie met private coaching en advies. En met succes.TAB is momenteel actief in 24 landen over de hele wereld en is op zoek naar de juiste zakelijke/ franchisepartner om het concept naar vooraf gedefinieerde regio’s in Nederland te brengen. We hebben beperkte gebieden beschikbaar.

TOPP

Een totaalconcept op het gebied van hygiëne. Dát is TOPP. Wij zien het als onze missie om alle bedrijven in Nederland naar een hoger hygiëneniveau te tillen. Hierin gaan wij verder dan een schoonmaakbedrijf. Bij ons betekent hygiënisch namelijk dat óók de meest lastig bereikbare plekken in de sanitaire ruimte schoon en fris zijn. Hoe we dit doen? Door onze unieke service dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Daarnaast houden wij de voorraad hygiëneproducten voor je op peil, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Dat is wat wij noemen: TOPP-service!

TRENDHOPPER

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Voor ons Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer. Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

Tri-CCC

Tri-CCC gelooft dat de traditionele manier van schoonmaken niet meer afdoende is. Door vernieuwende oplossingen veranderen en verbeteren we de schoonmaak industrie. We dragen niet alleen maar bij aan de facilitaire kant van schoonmaken, maar met onze unieke 4D kijk, vooral ook aan het welzijn van mensen; zowel schoonmakers als de gebruikers van de leefruimte. Zo zijn de mensen blijer. En de planeet ook, door zuiniger en efficiënter met grondstoffen om te gaan.

USED PRODUCTS

De Used Products franchise, opgericht in 1997, begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt. De formule koopt en verkoopt duurzame gebruikte goederen zowel via de fysieke winkels als via de webshop, waaronder: computers, audio, televisies, smartphones, gereedschappen, games, gouden sieraden, muziekinstrumenten, et cetera. Naast de inkoop van producten verleent de formule haar klanten ook een terugkoopmogelijkheid. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. 

Uw TopSlijter

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

UWMAKELAAR

UwMakelaar is een jonge en enthousiaste makelaarsorganisatie. UwMakelaar is in 2005 gestart als één kantoor en heeft 5 jaar later haar franchiseformule geïntroduceerd in de regio Rotterdam. Naast alle actieve kopers en verkopers in de woningmarkt heeft UwMakelaar zich in het bijzonder gespecialiseerd in de 2e en 3e generatie kleurrijke Nederlanders. UwMakelaar heeft praktijkgerichte trainingen opgezet en zal deze kennis overbrengen op haar franchisenemers.

VERSTRADE

Het is de missie van VersTrade om een duurzame en eerlijk online food platform te creëren.

Onze visie is om foodprofessionals en leveranciers te verbinden zonder tussenkomst van de groothandel en voertuigbewegingen te reduceren door bundeling van goederenstromen.

VERS VOOR THUIS

Wij van Vers voor Thuis leveren een lekkere, verse en gezonde maaltijd aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Onze specialisatie is het leveren van gezonde, koelverse maaltijden voor senioren, echter kan iedereen die geen mogelijkheid of zin heeft om zelf een maaltijd op tafel te zetten bij ons terecht. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan maaltijden; van authentieke Oosterse gerechten tot echte Hollandse kost. Bij de bereiding van onze maaltijden maken wij gebruik van verse, natuurlijke en seizoensgebonden ingrediënten, voornamelijk afkomstig van lokale leveranciers.

VISMA – YUKI

Yuki is de alles-in-één boekhoudsoftware waarmee je tijd bespaart op je administratie, werkprocessen stroomlijnt en nog beter financieel overzicht en inzicht hebt. Met Yuki heb je de slimme digitale tool in handen om ruimte te creëren voor de focus op jouw bedrijf. Door te automatiseren kan jij als ondernemer je focussen op het ondernemen en doet yuki de rest.

VOMFASS

VomFASS is al bijna 30 jaar een begrip in Duitsland, en sinds 2016 ook in Nederland te bezoeken. VomFASS, letterlijk vertaald als ‘uit het vat’, is een full-service delicatessen winkel én een slijterij. Bij VomFASS wordt olie, azijn, likeur en sterkere drank direct uit het vat getapt. We halen de mooiste ingrediënten van kleine boerenbedrijven, waarbij we een sterke focus leggen op kwaliteit en duurzaamheid. Bij VomFASS mag je altijd alles proeven want echte kwaliteit, dat moet je ervaren!

WAAR

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. We verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. We besteden veel aandacht aan het design van ons assortiment. En koop je een cadeau bij WAAR dan pakken we ‘t altijd prachtig voor je als je in de winkel bent.

YOURPOS

Yourpos ontzorgt u graag volledig middels een compleet aanbod van automatisering voor uw franchiseformule en horecaonderneming! Kassasystemen, pinautomaten, camerabeveiliging en zelfs alarmsystemen onder één dak en één aanspreek punt. Heldere afspraken en no-nonsens mentaliteit en d ebeste service dat is waar wij achterstaan. Onze eenvoudig bedienbare systemen zijn geschikt voor iedere horeca omgeving. Ook met meerdere vestigingen bieden wij u een volledig online beheer systeem waarmee u de volledige controle heeft over uw systemen op afstand.