Kom in contact met deze formules – Franchisebeurs Onderneem 't!

deelnemers

ABEOS

Dus je denkt erover om je eigen uitzendbureau te starten, maar je wilt er niet helemaal alleen voor staan? Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

Kom in contact met Abeos

logo BilancioBudget

BILANCIOBUDGET

BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap. Dat doen we door een goede band en samenwerking met de klant op te bouwen. We reageren op een manier die recht doet aan de persoonlijke situatie en gaan hiermee op vertrouwelijke wijze om. Bij BilancioBudget is de klant verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling.

Kom in contact met BilancioBudget

CIJFERMEESTER

CijferMeester is met inmiddels ca. 70 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software, en bieden waarborgen voor de continuïteit van uw dienstverlening.

Kom in contact met CijferMeester

FreshPC Logo

FRESHPC NEDERLAND

Wij bieden franchiseposities voor personen die een succesvol servicebedrijf willen drijven vanuit huis of eigen bedrijf. De werkzaamheden omvatten: Consult – Computerherstel – Computerhulp op locatie – Computerhulp op afstand – Aanbrengen van optimale beveiliging – Serverbeheer en netwerkbeheer (optioneel) – Implementatie en beheer van ICT oplossingen (optioneel). Je bent welkom als professionele computerhulp om door te groeien naar Allround ICT dienstverlener. Jouw passie gaat uit naar computertechniek, informatica en draadloze communicatie en  je hebt bij voorkeur praktische ervaring in de ICT opgedaan.

Kom in contact met FreshPC Nederland

InXpress logo

INXPRESS NEDERLAND

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. In de UK zijn meer dan 90 franchisers actief waarvan er vele een topinkomen verdienen. Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes.

Kom in contact met InXpress

NR1 WEBSHOPS

Wil jij een succesvolle webshop starten of jouw huidige webshop naar een hoger niveau tillen? NR1 helpt jou met online ondernemen! Als partner van NR1 kun jij je focussen op waar jij goed in bent: ondernemen. Het platform van NR1motor.nl dient als voorbeeld voor alle andere NR1 webshops. De franchisepartners maken gebruiken van dezelfde technologie maar dan voor het product van hun keuze. Wij bouwen jouw NR1 webshop en helpen je met alle essentiële zaken zoals productpresentatie, inkoop, marketing en fulfilment.

Kom in contact met NR1 webshops

REGUS

Regus is op zoek naar gedreven, toegewijde franchisepartners om te profiteren van de vraag naar flexibele, moderne werkplekken. International Workplace Group (IWG) is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met diverse ondernemers, particulieren en multinationals, als klanten.

Kom in contact met Regus

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. Straetus Incasso franchise streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

Kom in contact met Straetus Incasso

WORLD OPTIONS

World Options is specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden. Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en ontwikkeling en met een bewezen succesfactor.

Kom in contact met World Options

FOOD & HORECA

30ML COFFEE ROASTERS

30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ml meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving.

Kom in contact met 30ML

BAKKERTJE BOL

Bakkertje Bol is een relatief jonge formule binnen de franchisewereld; de formule heeft echter alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland! Bijna heel de distributiekolom is in eigen beheer. Bakkertje Bol is daarom in mindere mate afhankelijk van externe leveranciers. Geen wekker midden in de nacht. Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar jij als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

Kom in contact met Bakkertje Bol

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

In navolging van het grote succes van de Beren restaurants werd in 2001 de bezorgtak opgericht. De Beren bezorgrestaurants heeft inmiddels bijna 30 vestigingen en bezorgt naast spare ribs en saté ook gezonde maaltijdsalades, vegetarische en vegan opties. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende maaltijden worden vanuit eigen panden verzorgd. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren.

Kom in contact met De Beren

DE BEREN RESTAURANTS

De Beren restaurants bidet al ruim 35 jaar verschillende vlees- en visgerechten aan. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is de formule inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met 55 vestigingen in heel Nederland. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging.

Kom in contact met De Beren

DE PIZZABAKKERS – PIZZA & PROSECCO

De Pizzabakkers staan bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast zijn in de restaurants onder meer antipasti, huisgemaakte dolci, Italiaanse biertjes, prosecco of een prosecco cocktail te verkrijgen. De franchisenemers krijgen ondersteuning op het gebied van onder andere financiering, personeelszaken, marketing en inkoop van Italiaanse ingrediënten.

Kom in contact met De Pizzabakkers

FEBO

In de FEBO formule draait alles om het product. FEBO produceert iedere dag verse snacks, op de dag van productie worden de snacks geleverd bij de vestigingen. De producten worden verkocht in goede, moderne locaties, die allen dezelfde uitstraling hebben en waarbij hygiëne op een hoog peil staat. De bekende loketautomaten zijn het hart van de zaak. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept.

Kom in contact met FEBO

FORTUNE COFFEE

Fortune Coffee is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij de franchisenemer het gezicht is voor de klanten. De franchisenemer is een adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Koffie verbindt mensen met elkaar en laat organisaties groeien. Daarom is onze boodschap: Eerst Koffie.

Kom in contact met Fortune Coffee

KWALITARIA

De meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland zoekt enthousiaste ondernemers! Als franchisenemer van Kwalitaria profiteer je van de beste marketing, inkoopvoordelen en ondernemerssupport. Hierdoor kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop.

Kom in contact met Kwalitaria

MITRA DRANKENSPECIAALZAKEN

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Kom in contact met Mitra

TACO MUNDO

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 35 vestigingen over het hele land weet iedereen de verse Mexicaanse gerechten van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel. Met een uitgebreid assortiment is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt.

Kom in contact met Taco Mundo

ÚW TOPSLIJTER

úw topSlijter is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

Kom in contact met úw topSlijter

NON FOOD & WONEN

BUDGET HOME STORE

Budget Home Store is het betaalbare woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. Budget Home Store (BHS) is een onderdeel van VME Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren en aangezien VME u als franchisenemer op veel fronten ontzorgt, heeft u alle tijd voor uw klanten en medewerkers.

Kom in contact met Budget Home Store

HIFI KLUBBEN

Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en beeld – voor de mooiste beleving van muziek en films ben je bij ons aan het juiste adres. Opgericht in 1980 in Scandinavië en sinds 2011 actief in Nederland met inmiddels 13 winkels, zoeken wij naar nieuwe ondernemers die de formule verder met ons willen uitbouwen. Er zijn veel plaatsen waar een HiFi Klubben winkel goed zou passen. Loop dus bij ons langs op de beurs!

Kom in contact met HiFi Klubben

HUSSE

Husse is de Europese marktleider in levering van Zweeds Super premium kwaliteit voeding voor honden en katten. Wij leveren onze producten persoonlijk aan huis, de kwaliteit van onze voeding en de uitmuntende service maakt ons uniek. Diervoeding is niet recessie gevoelig en heeft geen hinder van seizoensinvloeden. De formule is sinds de lancering ruim 30 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid en ondertussen uitgerold in meer dan 50 landen met ruim 1.100 franchisenemers wereldwijd.

Kom in contact met Husse

TRENDHOPPER

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Voor ons Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer. Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

Kom in contact met Trendhopper

OPTIE1

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecom experts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. De klantenkring bij Optie1 bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Zij vinden bij ons alles op het gebied van telecom, internet, televisie en energie. Persoonlijk advies en perfecte service staan daarbij centraal. De winkels van Optie1 zijn vooral gevestigd in kleinere steden en deelgemeentes van de grote steden.

Kom in contact met Optie1

SPECSAVERS

Specsavers biedt samen met 30.000 partners en collega’s wereldwijd aan 31 miljoen klanten oog- en hoorzorg. De Specsavers-organisatie wordt gerund als een samenwerkingsverband: een ‘partnerschap’ tussen Specsavers en lokale ondernemers van de 144 Nederlandse winkels. Deze ‘partners’ kunnen zich focussen op hun eigen vakgebied: optiek, audiologie of retail. De partners profiteren van ondersteuning bij onder meer marketing, financiën, inkoop en IT.

Kom in contact met Specsavers

ZORG & FITNESS

BAILINE

Bailine is een Noorse organisatie, die vrouwen en tegenwoordig ook mannen helpt met effectief afslanken. Maar Bailine is meer dan een afslankstudio, Bailine is een totaalconcept voor vrouwen. De soft franchiseformule begeleidt cliënten op een persoonlijke wijze naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. De Bailine methode biedt ondersteuning bij afslanken, figuurvorming, mentale coaching en pijnvermindering.

Kom in contact met Bailine

FIT20

fit20 is een innovatieve fitnessmethode. Bij fit20 traint men 20 minuten per week. Men transpireert niet of nauwelijks omdat men in een koele ruimte traint, omkleden is niet nodig. Bij de franchiseformule werkt de klant 20 minuten op de top van zijn / haar kunnen. Om dat veilig te doen, wordt er één-op-één met personal trainer getraind.

Kom in contact met fit20

HAPPY BODIES

Happy Bodies Lifestyleclubs is een nog relatief jonge speler in de snelgroeiende markt van zogenaamde “boutique fitnessclubs”. De franchiseformule wil mensen gezonder en gelukkiger van het leven laten genieten. Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen de sporter bij het behalen van zijn / haar doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met de gezondheid en eventuele medische situatie. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

Kom in contact met Happy Bodies

HERBERGIER

Ondernemerschap in de zorg? Dat is geen standaard manier van werken, maar bij de Herbergier kiezen we er heel bewust voor. Zo kunnen professionals hun passie inzetten om de zorg voor mensen met geheugenproblemen op hun eigen manier in te vullen.

Kom in contact met Herbergier

PEPP.FIT

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Na een vliegende start in Breda is het Pepp.fit concept inmiddels ook succesvol in Rotterdam, Etten-Leur en Roosendaal. Pepp.fit biedt je een kosteneffectief sportconcept met een overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een actieve en sportieve manier wil ondernemen. Trainerservaring is niet direct een vereiste.

Kom in contact met Pepp.fit

THOMASHUIS

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. In een Thomashuis wonen maximaal 9 bewoners op een zo gewoon mogelijke manier samen met een tweetal zorgondernemers. Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen.

Kom in contact met Thomashuis

VIAVIELA

Gelukkige kinderen grootbrengen: dat is waar we als Gastouderbureau ViaViela sinds onze oprichting in 2005 voor gaan. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De manier waarop we onze gastouderopvang vormgeven is deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

Kom in contact met ViaViela

Hoofdsponsors