Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Capital Circle

Capital Circle is het crowdfund platform dat franchise ondernemers en investeerders bij elkaar brengt. Door deze financieringen met transparante voorwaarden biedt Capital Circle franchisegevers en franchisenemers de kans te groeien.

Ons online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in de franchisesector. Dit is voor ons reden om dit jaar naast standhouder ook hoofdsponsor te worden van de franchisebeurs Onderneem ‘t!.

Voor franchisegevers

Franchisegevers kunnen bij ons terecht voor het financieren van een nieuw filiaal, relocatie, verbouwing of het omzetten van een filiaal naar franchise. Daarnaast bieden wij franchisegevers financieringsarrangementen op maat aan.

Wij maken de arrangementen samen met de franchisegever, in dit arrangement worden de financieringsvoorwaarden verwerkt. Zo kan franchisegever snel inschatten of er kan worden gefinancierd via Capital Circle. Arrangementen maken een financieringsaanvraag eenvoudiger en de doorlooptijd wordt aanzienlijk verkort.

Voor franchisenemers

Wij bieden startende franchisenemers de mogelijkheid om hun nieuwe onderneming te financieren. Binnen een aantal dagen is er duidelijkheid of een project kan worden geplaatst op ons platform.

Via Capital Circle kan er ook voor bestaande franchisenemers een financiering worden aangevraagd. Voor bijvoorbeeld een relocatie of een noodzakelijke verbouwing. U kunt als franchisenemer direct bij Capital Circle een financieringsaanvraag indienen. Capital Circle werkt samen met verschillende experts binnen de franchisebranche. Heeft u assistentie nodig bij uw financieringsvraagstuk dan kunnen wij u koppelen aan een betrouwbare adviseur.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Capital Circle
Westblaak 100
3012KM Rotterdam

capitalcircle.nl
Email: franchise@capitalcircle.nl
Tel: (010) 302 03 03