Hoofdsponsors – Franchisebeurs Onderneem 't!

hoofdsponsors

De franchiseformule staat voor kwaliteit in alles wat we doen. We serveren goede producten en geloven in comfortabel meubilair en service gerichte bediening. Bij Barista Café werken we met passie en liefde voor onze producten en het horecavak. Wij verassen onze gasten graag met een perfecte gezette cappuccino met latte art en een mooi opgemaakt ontbijtje of lunch. Hiernaast heeft de franchiseformule als doel om de beste koffie van Nederland te schenken.

 

Klik voor meer info

Het Chocolate Company Café combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade. De chocolade wordt geproduceerd in de eigen CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

Klik voor meer info

Vanaf het begin is het onze ambitie om de Doppio Espresso kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen. Vandaar dat franchising de passende samenwerkingsvorm binnen ons concept is.

 

 

Klik voor meer info