Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Belcentrale is dé vertrouwde MKB-leverancier voor alle niet-bedrijfsspecifieke telecom- en IT-diensten, zoals telefonie via internet (VoIP) over onze eigen infrastructuur, pinnen, fax en alarm via IP, internet, hosting en clouddiensten. Sinds kort is Belcentrale gespecialiseerd in franchise oplossingen.

lees meer

Febo

FEBO is een 100% familiebedrijf met een zeer sterke positie in de Nederlandse fastfoodsector. In 75 jaar heeft de organisatie een expansieve groei gerealiseerd. De vestigingen worden gerund door gemotiveerde franchisenemers.

lees meer

Koelewijn & Partners is Nederlands grootste franchise consultancy & support bureau met ruim 28 jaar ervaring in het begeleiden van franchisegevers, franchisenemers en aspirant-franchisenemers. Koelewijn & Partners is al vele jaren hoofdsponsor en standhouder van de franchisebeurs Onderneem ‘t!

lees meer

mooze is jouw printpartner in promotiemateriaal en huisstijl producten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straalt, iets over brengt of laat zien wie jij bent. Samen met jou komen wij tot geweldige en unieke producten. Of het nu gaat om een visitekaartje, een flye of een menukaart; you can choose your mooze.

lees meer