FEBO – Franchisebeurs Onderneem 't!

FEBO

FEBO is een 100% familiebedrijf met een zeer sterke positie in de Nederlandse fastfoodsector. In 75 jaar heeft de organisatie een expansieve groei gerealiseerd. De vestigingen worden gerund door gemotiveerde franchisenemers. FEBO luistert heel goed naar haar gasten en zet de gast centraal bij het ontwikkelen van de FEBO’s, de producten en het selecteren van de medewerkers. Bij FEBO werken mensen met passie voor het vak en ze behoren allemaal tot de FEBO-familie.

Met de in 2015 geïntroduceerde nieuwe huisstijl wil de formule het verhaal achter de producten duidelijker vertellen. Want het was zelfs de vaste klanten niet bekend dat de snacks dagvers zijn met ingrediënten van dichtbij. Dennis de Borst, directeur van FEBO, kan het niet vaak genoeg zeggen: “Al onze kroketten worden dagelijks, in de eigen productiekeuken, vers bereid en nooit ingevroren.”

FEBO is al een aantal jaren één van de hoofdsponsors van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Enkele jaren geleden nam FEBO het initiatief om het horecaplein op de beursvloer op te zetten, waarin FEBO en andere franchiseformules een belangrijke rol spelen en hun producten aan de bezoekers én standhouders aanbieden. “Aspirant-franchisenemers kunnen tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! op een laagdrempelige manier in contact komen met uiteenlopende franchiseformules, van food tot dienstverlenende formules. Dit evenement is uniek in de franchisebranche, daarom is FEBO hoofdsponsor van deze beurs”, vertelt Dennis de Borst.

Meer weten? Neem contact op:

FEBO Beheer BV
Processorstraat 21
1033 NZ Amsterdam

Febo.nl
info@febo.nl
Tel: 020-6328555