Franchisebeurs Onderneem 't! 2016 - 7 & 8 april

Exposeren op de franchisebeurs

De Franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen. Verwachting is dat er net als eerdere jaren ruim 1.500 bezoekers naar de beurs komen.

Onderneem ‘t! wordt georganiseerd in één grote zaal in De Loods (Hart van Holland) in Nijkerk. Deze locatie is centraal gelegen nabij de A28. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen. Donderdag wordt de eerste beursdag afgesloten met een beursborrel: alle standhouders zijn uitgenodigd!

Stand reserveren

Wij bieden u een totaalpakket waarin alles is inbegrepen: standbouw, inrichting, food & beverage, etc. Bent u een startende franchisegever? Dan hebben we een speciale aanbieding voor u.

lees meer

Personal Fitness Nederland

Reactie standhouders

Lees hier de reacties van de standhouders.
Wist u dat 95% van de standhouders 2018 naar aanleiding van de beurs een franchisenemer denkt te contracteren?

lees meer

logo sbs 6

Onderneem ’t! in de media

Onderneem ’t! kwam herhaaldelijk in de landelijke publiciteit met reportages op SBS6, Hart van Nederland en artikels in landelijke dagbladen.

lees meer

Plattegrond

Zodra de nieuwe plattegrond van de beurs bekend is, vindt u hem hier. Wilt u standhouder worden? Vraag naar de mogelijkheden.

Marketing, de juiste bezoekers

Het succes van onze beurs is grotendeels afhankelijk van de bezoekers, zowel de kwantiteit als de kwaliteit. Ruim 1.500 bezoekers waarvan 33% van de bezoekers al ondernemer is.

FEBO

lees meer