Franchisebeurs Onderneem 't! 2016 - 7 & 8 april

Exposeren op de franchisebeurs

De Franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen. Verwachting is dat er net als eerdere jaren ruim 1.500 bezoekers naar de beurs komen.

Voor het eerst wordt Onderneem ‘t! georganiseerd in één grote zaal in De Loods in Nijkerk. Deze nieuwe locatie is centraal gelegen nabij de A28. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen. Donderdagavond wordt de eerste beursdag afgesloten met een beursborrel: alle standhouders zijn uitgenodigd!

NIEUW: Buitenlands paviljoen
Voor het eerst wordt er op de beursvloer een buitenlands paviljoen opgezet, hier staan buitenlandse formules die zich in Nederland willen vestigen. Dit zorgt voor internationale allure op de beursvloer.

Stand reserveren

Wij bieden u een totaalpakket waarin alles is inbegrepen: standbouw, inrichting, food & beverage, etc. Bent u een startende franchisegever? Dan hebben we een speciale aanbieding voor u.

lees meer

BBQ Enzo.nl

Reactie standhouders

Lees hier de reacties van de standhouders.
Wist u dat 88% van de standhouders 2017 naar aanleiding van de beurs een franchisenemer denkt te contracteren?

lees meer

logo sbs 6

Onderneem ’t! in de media

Onderneem ’t! kwam herhaaldelijk in de landelijke publiciteit met reportages op SBS6, Hart van Nederland en artikels in landelijke dagbladen.

lees meer

Plattegrond

Zodra de nieuwe plattegrond van de beurs bekend is, vindt u hem hier. Wilt u standhouder worden? Er zijn nog enkele aantrekkelijke plaatsen vrij. Wees er dus op tijd bij!

Marketing, de juiste bezoekers

Het succes van onze beurs is grotendeels afhankelijk van de bezoekers, zowel de kwantiteit als de kwaliteit. Ruim 1.500 bezoekers waarvan 33% van de bezoekers al ondernemer is.

Ad Kalkman - Safety-atwork

lees meer