Franchisebeurs Onderneem 't! 2016 - 7 & 8 april

Reacties van de standhouders

Om uw succeskansen in te schatten kunt u het beste afgaan op de ervaringen van franchiseformules die al deel hebben genomen aan de beurs. Nu zijn verreweg de meeste standhouders franchiseformules die al meerdere jaren deelnemen. Dat is natuurlijk niet zonder reden!

De standhouders belonen de beurs in de enquête na afloop met een 7,7.

Jos Vermeer - Personal Fitness Nederland

“We hebben afgelopen jaar voor het derde jaar meegedaan en we halen er ieder jaar minimaal 1 nieuw contract uit! Dus voor ons reden om deel te blijven nemen.”

Stefan Boers - Wayback Burgers

"Het persoonlijk contact maken met gepassioneerde kandidaat ondernemers is een vitaal onderdeel van franchising. De Franchisebeurs is hiervoor een prachtige gelegenheid. We zullen zeker terugkomen!"

Patrick Koerhuis - Mitra Retail bv

“Mitra Drankenspeciaalzaken heeft in 2017 voor het eerst deelgenomen aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! en heeft dit als zeer positief ervaren. Mitra voelt zich thuis tussen de diversiteit van bezoekers op deze Franchisebeurs!”

Gert-Jan van der Vegt - Fortune Coffee

“Samenwerking is succes, dus ook bij het werven van franchisenemers.”

Matthias Odink - Speed Queen Concept Store

"De eerste SpeedQueen wassalons draaien in Nederland. De wassalon eigenaren hebben hebben we ontmoet op de Franchisebeurs! Daarom zijn wij zeker weer aanwezig om nieuwe SpeedQueen wassalon eigenaren te ontmoeten.”

Jim Rustveld - Amberrosia

“De beurs heeft ons meer dan goed gedaan, veel contacten gelegd en leads verkregen dus wij zullen zeker weer van de partij zijn volgend jaar want dit is dé beurs op het gebied van franchising.”

Bas Holshuijsen - Kwalitaria

“Aanwezigheid op Onderneem ’t legt ons geen windeieren. De open en transparante benadering van potentiële franchisenemers leveren ons ieder jaar nieuwe Kwalitaria ondernemers op.”

Crijn Janssen - Straetus Incasso

“De franchisebeurs is dé beurs waarop ik als franchisegever potentiële franchisenemers kan ontmoeten. In een informele setting kan ik informatie verstrekken en gesprekken voeren over onze sterke formule.”

Mark Verwijst - BBQenzo.nl
"BBQenzo.nl heeft het afgelopen jaar voor het eerst deelgenomen aan de beurs, met als resultaat: er zijn 4 franchisenemers bij ons gestart!"

Joost Damen & Bas Tolenaar - Senioren-assistent
"De starterswand was voor ons een ideale manier om deel te nemen. Het aantal bezoekers en de opzet van de beurs hebben we als zeer positief ervaren."

Cindy Smit - Franchise Recruiter New York Pizza
“Op een laagdrempelige manier kunnen franchisegevers en kandidaten met elkaar kennismaken en indien er voldoende overeenkomsten zijn direct een vervolg inplannen.”

Ruud Morien - acquisitiemanager sportformules Euretco
"Wij zoeken ondernemers en ja, dan moet je toch echt hier zijn."

Tom Filippini - directeur Taco Mundo
"De kwaliteit van de mede-standhouders en deelnemers verrast ons ieder jaar positief. Mede dankzij de prima organisatie van het evenement ontmoeten wij ieder jaar een aantal geschikte franchisekandidaten."

Hans Vlugt - eigenaar Repay HRM
We staan al jaren op deze beurs omdat dit dé ontmoetingsplaats vppr kandidaat-franchisenemers en franchisegevers is. Elk jaar komen verschillende bezoekers gericht voor Repay HRM naar de beurs."