Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Kampert Nauta

Kampert-Nauta, house of graphimedia, is dé specialist op het gebied van grafische vraagstukken met Print, ICT en Marketing in het bijzonder. Ieder vraagstuk voorzien wij met onze unieke aanpak van een passende oplossing.

Met deze oplossingen zijn we in staat om de interne marketing, communicatie en logistieke processen te optimaliseren bij onze klanten. Naast het produceren en verzenden van drukwerk, zet Kampert-Nauta haar eigen ICT-kennis in om deze optimalisatie te bereiken.

Deze innovatieve aanpak zetten wij in voor zowel (inter)nationale A-merken, als het MKB.

Veel van onze klanten bevinden zich in de retailbranche en hebben meerdere vestigingen óf maken gebruik van een franchiseformule. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we deelnemen aan deze beurs.

Voor franchisegevers

Onze oplossingen zorgen voor een optimalisatie van de communicatie én de uitrol naar de gehele organisatie. Daarbij verliezen we de consistentie van de huisstijlregels niet uit het oog. Samen met jullie marketing afdeling geven we vorm aan de verschillende acties en plaatsen deze op een online marketingportal.

Hiermee ondersteunen we de marketing afdeling op een efficiënte wijze, zodat zij zich kunnen richten op nieuwe acties. Middels de marketingportal zijn de ondernemers of franchisenemers zelf in staat aan de slag te gaan met de materialen die voor hen zijn klaargezet.

Voor franchisenemers en ondernemers

Het bestellen van je eigen marketingmateriaal is niet eerder zó makkelijk geweest.

Per actie staan de uitingen overzichtelijk bij elkaar in een eigen portal. Stap voor stap kies je zelf welke materialen je wilt inzetten. Met één eenvoudige invuloefening ben je zelfs in staat om de materialen te personaliseren en hiermee lokaal in te zetten voor je eigen klanten. Een herkenbaar en consequent merkbeleid zorgt ervoor dat al je uitingen er hetzelfde uit zien.

De bestelde items volg je eenvoudig met een track&trace code en in de portal zie je per onderdeel wat de kosten zijn. Zo heb je continu overzicht van je lopende acties.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.kampertnauta.nl

Kampert-Nauta b.v.
Griekenweg 7
5342PX Oss

kampertnauta.nl
E-mail: info@kampertnauta.nl
Tel: (0412) 67 66 66