Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

mooze

mooze is jouw printpartner in promotiemateriaal en huisstijl producten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straalt, iets over brengt of laat zien wie jij bent. Samen met jou komen wij tot geweldige en unieke producten. Of het nu gaat om een visitekaartje, een flyer, een menukaart of een bierviltje; you can choose your mooze.

waarom mooze?

Om jou goed van dienst te zijn, garanderen we persoonlijke service voor al onze klanten. De kwaliteit van deze service, de producten en de levering is dan ook uitstekend. Zo worden producten gratis bezorgd, wat je ook besteld. Wil je er zeker van zijn dat jouw product helemaal naar je zin is? Bij ons kan je bij de meeste producten een proefdruk bestellen. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat.

divers aanbod

mooze biedt een groot aanbod aan producten aan. Van visitekaartjes en brochures tot folders en flyers. Uitblinkers zijn de mooie, nieuwe producten voor de horeca; schorten en sloven, servetten, placemats, menukaarten, bestekzakjes en nog veel meer. In de online editor maak je makkelijk zelf een ontwerp. Ieder product is beschikbaar in verschillende afwerkingen.

bijzondere producten

Wil je jouw bedrijf laten onderscheiden van de rest? Kies dan voor één van de bijzondere productversies. Bijvoorbeeld de superdikke visitekaartjes met gekleurde binnenlaag. De kaartjes bestaan uit drie lagen, waarvan de binnenste gekleurd is. Hierdoor is het papier maar liefst 750 grams (standaard is 340 grams). En wat dacht je van jouw eigen customized zitzak? Volledig bedrukt met je eigen logo en ontwerp.

Meer weten? Bekijk onze website www.mooze.nl

mooze
Woudenbergseweg 21
3707 HW Zeist

mooze.nl
E-mail: info@mooze.nl
Tel: (085) 043 80 38