Eerst koffie met Fortune Coffee op de franchisebeurs – Franchisebeurs Onderneem 't!
8
jul
/ Nieuws

Eerst koffie met Fortune Coffee op de franchisebeurs

Op 23 en 24 september vindt de franchisebeurs Onderneem ‘t! bij Hart van Holland in Nijkerk plaats. Ook dit jaar is Fortune Coffee weer van de partij en ze drinken graag een kopje koffie met je! 

Fortune Coffee

Heb jij altijd voor jezelf willen beginnen? Ben jij een ondernemende samenwerker? En op zoek naar het goede gezelschap van een groeiende formule? Dan komt Fortune Coffee graag met jou in contact tijdens de franchisebeurs. Fortune Coffee is op zoek naar collega-ondernemers met ambitie en hart voor mensen en staan te popelen om met de kandidaat-ondernemer in gesprek te gaan bij hun stand.

Fortune Coffee staat dit jaar op het experience plein en is klaar om kandidaat-ondernemers te ontmoeten en natuurlijk bij een goed kopje koffie, want daar begint alles mee.

Waarom de Franchisebeurs Onderneem ‘t! bezoeken?

  • Twee dagen lang de mogelijkheid om franchise-informatie te vergaren: op donderdag van 10 – 17 uur en vrijdag van 9 – 16 uur ben je van harte welkom.
  • Alle kennis bij elkaar: Doe in één of twee dagen alle informatie op over franchisesamenwerking en ondernemen.
  • Meet & Greet: Maak kennis met jouw toekomstige samenwerkingspartners in een gezellige sfeer.
  • Ondernemersforum: Hoor alles over het franchisenemerschap in de praktijk.
  • Juridisch: Verschillende advocaten zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.
  • Gratis toegang (na voorregistratie) en parkeren.

Wil jij het Fortune Coffee concept letterlijk proeven op de beurs? Vraag dan direct gratis kaarten aan en kom in contact met de specialist in koffie en koffieautomaten! Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers.

Laat een reactie achter