Franchisebeurs Onderneem ’t geslaagd! – Franchisebeurs Onderneem 't!
10
apr
/ Nieuws

Franchisebeurs Onderneem ’t geslaagd!

Een volle beursvloer, tevreden standhouders, veel bezoekers en een ruim aanbod aan eten en drinken. Dat is de Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2019 in een notendop. Donderdag 4 april en vrijdag 5 april 2019, vond de 16e editie van het jaarlijkse trefpunt in de franchisebranche plaats in Hart van Holland in Nijkerk.

Ook de seminars, bijvoorbeeld van Freddie Kesteloo van Kamer van Koophandel en Gerard van den Tweel, Albert Heijn-franchisenemer, werden druk bezocht.

De franchisebeurs werd voor het eerst in een nieuw jasje gestoken met de houten standbouw van Pop up Pallets. Ook de beursopzet was vernieuwd, met een Experienceplein en een Dienstverlenersplein.

“Goed georganiseerd, een gezellige beurs en leuke mensen tegen gekomen!”, reageert een standhouder namens Capital Circle.

MultiVlaai: Standhouder van het Jaar

MultiVlaai is uitgeroepen tot Standhouder van het Jaar. Op de 1e beursdag werden de standhouders beoordeeld door Secret View op onder andere hoe zij de bezoekers te woord stonden. MultiVlaai kwam hierbij als beste uit de bus.

“Al met al kijken wij terug op een geslaagde beurs. Gelukkig hebben wij ook van veel standhouders positieve geluiden mogen ontvangen”, blikt beursorganisator Guido van der Horst terug.

Laat een reactie achter