Maak kennis met Esprit op de franchisebeurs! – Franchisebeurs Onderneem 't!
2
jun
/ Nieuws

Maak kennis met Esprit op de franchisebeurs!

Op 23 en 24 september a.s. vindt de franchisebeurs Onderneem ’t bij Hart van Holland in Nijkerk plaats. Op de beurs proeft u letterlijk én figuurlijk van het leven als ondernemer. Niet alleen kunt u kennismaken met meer dan 50 verschillende franchiseformules, u kunt de concepten ook ervaren. Dit jaar zal ESPRIT, het wereldwijde bekende merk en franchiseformule, ook van de partij zijn. Dit is uw kans om persoonlijk in contact te komen.

Over Esprit

Het Esprit franchise concept biedt een mono-brand store business model met een sterke en duurzame samenwerking tussen ESPRIT en de franchisenemer. Met twaalf hoofdcollecties per jaar is er constante vernieuwing van het productaanbod in de winkel.

ESPRIT heeft de ambitie om uit te groeien tot de beste casual familie fashion brand met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en perfecte kwaliteit weerspiegelt ESPRIT de positieve lijfspreuk ‘We want to make you feel good to look good’.

Interesse om de beurs te bezoeken? Kijk dan hier voor gratis toegangskaarten en hier voor een overzicht van alle deelnemers.

Laat een reactie achter