Standhouder Live Escape geeft sneak peek van deelname – Franchisebeurs Onderneem 't!
8
jun
/ Nieuws

Standhouder Live Escape geeft sneak peek van deelname

Op 23 en 24 september vindt de franchisebeurs Onderneem ‘t! bij Hart van Holland in Nijkerk plaats. Het is dé plek om je te oriënteren als aspirant-franchisenemer. Deze week werd bekendgemaakt dat Live Escape een stand heeft gekozen op het Startersplein.

Over Live Escape

Live Escape opende haar eerste escape room in 2016 en sindsdien is de succesvolle formule hard aan het groeien. De professionele en innovatieve franchiseformule van Live Escape biedt de perfecte mix van marketing, procesautomatisering en de levensechte decoratie in hun escape rooms. De slogan en belofte van Live Escape is “A one hour experience, a lifetime memory” om klanten binnen slechts één uur een ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten.

Deelname aan de franchisebeurs

De franchisebeurs biedt vele voordelen voor een aspirant of potentieel franchisenemer. Er is geen andere plek waar je zo snel in contact kan komen met verschillende franchiseformules die ook nog actief op zoek zijn naar franchisenemers. Daarnaast heb je letterlijk de mogelijkheid om bij verschillende formules hun concept te proeven en ervaren. Dit was dan ook voor Live Escape een belangrijke beweegreden om mee te doen aan de franchisebeurs.

“Een escape room is een ruimte vol geheimen met spannende puzzels die je binnen een uur moet zien op te lossen om te ontsnappen. Wij willen dat onze klanten een bloedstollende en unieke ervaring beleven. Door op de beurs te staan ervaren de kandidaat ondernemers dit zelf en dit is voor ons van cruciaal belang”, aldus Jesse van der Lely, oprichter/eigenaar Live Escape.

Sneak Peek

Om alvast een eerste indruk te krijgen van wat de bezoekers van de beurs te wachten staat, heeft Live Escape een video gemonteerd om de bezoekers een fenomenale interactie te geven:

Interesse om de beurs te bezoeken? Kijk dan hier voor gratis toegangskaarten en hier voor een overzicht van alle deelnemers.

Laat een reactie achter