Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

De ins & outs van financiering

U loopt wellicht al langer rond met de gedachte: ik zou wel iets voor mezelf willen beginnen. Maar ja, wat en hoe? Allerlei gedachten komen bij u op, u ziet kansen en bezwaren. Eén van de mogelijkheden om ondernemer te worden is het kiezen voor franchising. Maar ook franchisenemers hebben een startkapitaal nodig. Hoe komt u aan geld voor uw plannen? Hoe zit het met een financieel plan en welke financieringsvormen kunt u inzetten?

Er zijn verschillende financieringsvormen, waaronder crowdfunding. Bij deze vorm van financiering haalt u geld op bij mensen die enthousiast worden van uw plannen en erin willen investeren. Naast geld levert een crowdfundingscampagne ook naamsbekendheid op en vaak worden de deelnemers ook ambassadeurs voor uw franchisevestiging.

Seminarruimte franchisebeurs

Themabijeenkomst

De themabijeenkomst “De ins & outs van financiering” vindt plaats op donderdag om 16.15 uur. Tijdens deze themabijeenkomst zullen de diverse financieringsmogelijkheden besproken worden en al uw vragen beantwoord worden door de specialisten.

U zult in een half uur volledig op de hoogte zijn van alle aspecten die komen kijken bij het financieren van uw bedrijf.

Gastspreker

Richard van Houwelingen

Richard van Houwelingen

Richard is een inspirerende adviseur. Hij is medeoprichter van European Franchise Consultants (EFC) en is momenteel directeur van Raadministratie. Hij is actief betrokken bij het opzetten van crowdfunding arrangementen voor franchiseformules bij Capital Circle. Hij heeft vele formules geadviseerd op financieel gebied.

Panel

Cor de Graaff

Cor de Graaff

Cor de Graaff is commercieel directeur van Capital Circle. Capital Circle een leenplatform voor franchiseformules met een bewezen solide financiële achtergrond, voldoende leencapaciteit en een doordacht plan. Capital Cirlce financiert o.a. franchisenemers van Jamin, Subway en WAAR.

Koen Jaasma

Koen Jaasma

Koen Jaasma is Manager Operations en Vastgoed van franchiseformule Jamin. In 2016 heeft Jamin een tiental vestigingen gefinancierd met crowdfunding. Koen legt graag uit hoe zij de financiering voor startende ondernemers realiseren.