Nieuws

Nieuws

Beursvloer Onderneem ‘t! goed gevuld

20 feb 2018 – Stichting Onderneem ‘t!

De plattegrond van de franchisebeurs Onderneem ‘t! raakt goed gevuld. Naast standhouders die al jaren deelnemen, zijn er ook nieuwe standhouders op de beursvloer aanwezig, zoals Papa John’s, ChipsAway, Wok&, DoctorPhone en IXINA.

Lees meer…

————————————————————

Startersstands: speciaal voor startende formules

14 feb 2018 – Stichting Onderneem ‘t!

Afgelopen jaren waren de Startersstands tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! een groot succes met veel deelnemende franchiseformules. Dit jaar kunnen jonge formules wederom onder de aandacht komen van de bezoekers in een Startersstand.

Lees meer…

————————————————————

Voorbereidingen franchisebeurs Onderneem ‘t! in volle gang

6 feb 2018 – Stichting Onderneem ‘t!

De voorbereidingen voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Nijkerk zijn in volle gang. De 15e editie van Onderneem ‘t! vindt plaats op 19 en 20 april. “Dit jaar vindt de franchisebeurs plaats in een nieuwe locatie, namelijk in De Loods in Nijkerk. De beursvloer bestaat hier uit één grote zaal met in het midden het horecaplein”, vertelt beursorganisator Tom Barten.

Lees meer…

————————————————————

Standhouders Franchisebeurs Onderneem ‘t! bekend

1 feb 2018 – Stichting Onderneem ‘t!

De voorbereidingen voor de Franchisebeurs Onderneem ‘t! zijn in volle gang. Een flink aantal standhouders heeft al een plek op de beursvloer gereserveerd. Op 19 en 20 april doen in ieder geval de volgende franchiseformules mee aan de beurs: Bakker Bart, FEBO, Anytime Fitness en Daisy’s Ice, Coffee & More.

Lees meer…

————————————————————

Franchisebeurs Onderneem ‘t! vernieuwt – 2018 in het teken van verandering

19 dec 2017 – Stichting Onderneem ‘t!

Op donderdag 19 en vrijdag 20 april 2018 staat voor de vijftiende keer Franchisebeurs Onderneem ‘t! op het programma. Na vijf jaar de beurs te hebben gehouden bij Expo Hoevelaken, gaat de beurs wisselen van toneel: De Loods in Nijkerk. “De beurs blijft in ontwikkeling. Na vijf mooie edities in Hoevelaken werd het tijd om naar andere locaties te kijken. Zo zijn we uiteindelijk beland in Nijkerk”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, medeorganisator van Onderneem ‘t!.

Lees meer…

————————————————————

Franchisebeurs Onderneem ‘t! in nieuwe locatie

22 nov 2017 – Stichting Onderneem ‘t!

De voorbereidingen voor de 15e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! in 2018 zijn in volle gang. De beurs wordt gehouden in een nieuwe locatie, namelijk in De Loods in Nijkerk. De beursdata zijn ook al bekend: 19 en 20 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees meer…

————————————————————